van der Steur

Verbeterpunten of tips ?

klantvriendelijk, goede communicatie, meedenken, afspraken nakomen

Prettig dat t snel geregeld kon worden en dat men zich aan de afspraak houd

B.A. Westerveld

Contact plezierig en goede service

Verbeterpunten of tips ?

Perfecte service en plezierig contact. (zelfs op zaterdagmiddag is Carry van Swieten nog geweest voor overleg). Goede en vlotte afwikkeling. Woning netjes afgeleverd.

We hebben een woning die vol lag met oude rommel laten ontruimen en klaarmaken voor verkoop.

Verbeterpunten of tips ?

Het contact, zowel tijdens de intake als tijdens de ontruiming zelf, was zeer plezierig. Het huis was keurig leeggemaakt. Er waren nog wat persoonlijke spullen gevonden (brieven en foto's) en die... Het contact, zowel tijdens de intake als tijdens de ontruiming zelf, was zeer plezierig. Het huis was keurig leeggemaakt. Er waren nog wat persoonlijke spullen gevonden (brieven en foto's) en die waren keurig apart gehouden.

Intake ging goed en professioneel

Adri J. Koelman

Professioneel bedrijf dat de wensen aanhoort en ook voor de volle 100% uitvoert.
Zowel bij de voorinspectie als de eindoplevering was Desiree Gravekamp aanwezig, dat werkte heel geruststellend.
Wat ons betreft een aanrader.

(Bewerkt)

Erg goed. Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan. Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord en ik kreeg goed advies.

Verbeterpunten of tips ?

Heel klantvriendelijk en vooral fijn dat er zo meegedacht werd!

P. Renon

Na het onverwacht overlijden van onze moeder hebben we Woningontruiming Delta haar huurwoning laten ontruimen. Dit is naar onze volle tevredenheid door Delta uitgevoerd, ook de verhuurder was zeer... Na het onverwacht overlijden van onze moeder hebben we Woningontruiming Delta haar huurwoning laten ontruimen. Dit is naar onze volle tevredenheid door Delta uitgevoerd, ook de verhuurder was zeer te spreken over de door Delta uitgevoerde werkzaamheden. De woning is zonder problemen aan de verhuurder opgeleverd.
Alle inventaris is naar hergebruik-bedrijven gegaan zoals Leger des Heils, kringloopwinkel en goede doelen (brillen en gereedschappen).

Verbeterpunten of tips ?

Klantvriendelijkheid: de offerte is gedaan door en de contacten verliepen via mevr. Slijkhuis. De gemaakte afspraken waren duidelijk en zijn geheel nagekomen. Een gewenste aanpassing is op de dag... Klantvriendelijkheid: de offerte is gedaan door en de contacten verliepen via mevr. Slijkhuis. De gemaakte afspraken waren duidelijk en zijn geheel nagekomen. Een gewenste aanpassing is op de dag van de ontruiming zelf door de medewerkers van Delta prima en zeer begripvol uitgevoerd.
Communicatie: goed contact met mevr. Slijkhuis, dit verliep via e-mail en telefoon. Directe reacties dan wel op korte termijn.
Uitvoering werkzaamheden: door de goede contacten met mevr. Slijkhuis, kon met een vertrouwd gevoel de opdracht tot de ontruiming worden gegeven. Zij en haar medewerkers hebben de woning snel en zorgvuldig ontruimd en opgeleverd naar de eisen gesteld door de verhuurder. Zelfs de tegels en de vloer in een hoek van de keuken waren, nadat het kooktoestel was verwijderd, door Delta schoon gemaakt. Persoonlijke zaken zoals foto's en gevonden contant geld werden bij de oplevering van de geruimde woning overhandigd.
Kortom: vertrouwd en aanbevelenswaardig.

Stichting FinaSol Beschermingsbewind

In een woord Super!

Verbeterpunten of tips ?

Zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg en communicatie voor wat betreft de grote ontruiming. Daarom mijn grote tevredenheid.

Snel, betrouwbaar en accuraat