R.P. Hendriks

Zondermeer een uitstekende ervaring. Goed nakomen van gemaakte afspraken en doen hun werk volledig zelfstandig, je behoeft er niet bij te blijven. Voor mij een betrouwbaar adres om te onthouden!

Sterke punten zijn:
Betrouwbaar, punctueel, zelfstandig en klantgericht. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

R.E. Evers

Onze ervaring is zeer goed.
Heldere communicatie en duidelijke afspraken tijdens de offerteaanvraag.
Alles netjes op tijd en conform de afspraken uitgevoerd en afgehandeld.
Niets...
Onze ervaring is zeer goed.
Heldere communicatie en duidelijke afspraken tijdens de offerteaanvraag.
Alles netjes op tijd en conform de afspraken uitgevoerd en afgehandeld.
Niets op aan te merken...complimenten !

De belangrijkste ervaring is dat de afspraken die vooraf gemaakt zijn ook netjes zijn nagekomen door het bedrijf

Uitstekend.

Verbeterpunten of tips ?

Op alle fronten een aanrader

R.Haars

Zeer professioneel, klantvriendelijk en betrokken

Theo Hollenberg

Goed geregeld, duidelijke voorwaarden, flexibele houding.

Gewoon goed.

Jan Westerhoud

Uitstekend.

Verbeterpunten of tips ?

De website was mijn eerste contact met CVS. De duidelijkheid was voor mij de aanleiding contact op te nemen. Persoonlijk contact met Carry van Swieten met uitleg wat er allemaal door CVS uit handen... De website was mijn eerste contact met CVS. De duidelijkheid was voor mij de aanleiding contact op te nemen. Persoonlijk contact met Carry van Swieten met uitleg wat er allemaal door CVS uit handen kan worden genomen was een hele opluchting voor ons. Duidelijke offerte, netjes werken en het nakomen van afspraken is duidelijke de sterke kant van dit bedrijf. Op het moment dat werd gestart met het ontruimen tot en met het opleveren van de woning aan de woningstichting. Wij zijn zeer tevreden en ook de woningstichting was uiterst tevreden, wat bleek op het opnameformulier. Hier was groot op vermeld "PRIMA ! ". Proficiat, jullie hebben dat verdiend.

Johan Pannekoek

De klantvriendelijkheid is enorm goed.
Afspraken worden keurig nagekomen.
De klantvriendelijkheid is enorm goed.
Afspraken worden keurig nagekomen.
Ook zeer netjes dat je er op gewezen wordt wanneer werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden door derden, en dan goedkoper zijn.
De website, het contact, echt een dikke plus !

J. Wolffs

Optimale, zeer symphatieke dienstverlening

Steve

Correct, vriendelijk, meedenkend, uitstekend werk, geen onverwachte kosten, klaar binnen gestelde termijn. kortom alles prima.

Verbeterpunten of tips ?

correct, vriendelijk, meedenkend, uitstekend werk, geen onverwachte kosten, klaar binnen gestelde termijn. kortom alles prima.