R.M. Janssen

We hebben de dienstgverlening als erg prettig ervaren. Zeer fijn dat alle werkzaamheden op een uitstekende wijze uit handen worden genomen. We zullen vd. Honert zeer bij andere aanbevelen.

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie was zeer goed, het nakomen van de afspraken ook. Zeer nette oplevering van de woning.

A. Konning

Goedenavond,
Goedenavond,
Met al het verdriet van het overlijden van mijn moeder en de zaken die geregeld moeten worden is het verfrissend om iemand tegen te komen die op een integere wijze met de situatie omgaat. Mijn man en ik hebben de hele procedure als professioneel en betrouwbaar ervaren. Dit is ook gebleken na controle van de ontruiming en de eindafrekening. Geen verrassingen, precies volgens afspraak. Kortom, zeer tevreden.
Angelique Könning

- professioneel
- integer
- duidelijk offerte

Verhaagen

Degelijk en doen wat ze beloven.

Verbeterpunten of tips ?

De uiteindelijke factuur, door hun verkoopbemiddeling-inspanningen en een maand minder huur betalen, meevalt. Daar kun je het zelf niet voor doen.

Jacqualine Derksen

Gewoon erg goed! Doet wat het beloofd tegen een reeële prijs. Het bedrijf neemt je gewoon een hoop werk uit handen en regelt tal van zaken voor je. Eigenaar Mark van den Honert is erg vriendelijk... Gewoon erg goed! Doet wat het beloofd tegen een reeële prijs. Het bedrijf neemt je gewoon een hoop werk uit handen en regelt tal van zaken voor je. Eigenaar Mark van den Honert is erg vriendelijk en houdt je continu op de hoogte en onderneemt direct actie als je hem voor iets belt.

Ontruiming woning

Verbeterpunten of tips ?

Zeer prettig contact, duidelijke afspraken en keurige oplevering

Fred

Bij initieel contact direct correct doorverwezen naar lokaal bedrijf.

Verbeterpunten of tips ?

Vlot geholpen. Nauwkeurig werk geleverd en met respect omgegaan met de eigendommen. Zo veel mogelijk hergebruik nagestreefd. Plezierig open contact.

hetty doumenc

Heel goed

nette afhandeling

H.Tamerius.

Bijzonder goed.

Gewoon, zeer tevreden!

Verbeterpunten of tips ?

Gesprek vooraf ter plaatse.

Dennis Korver

Ik zag er zelf als een berg tegen op om het huis van mijn ouders leeg te halen. Bij de offerte gaf Carrie mij al het gevoel dat het goed zou komen. Ik heb meteen de offerte getekend. Het personeel... Ik zag er zelf als een berg tegen op om het huis van mijn ouders leeg te halen. Bij de offerte gaf Carrie mij al het gevoel dat het goed zou komen. Ik heb meteen de offerte getekend. Het personeel is bekwaam en hulpvaardig. Kortom ik kan iedereen dit aanraden.

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie en overal is een oplossing voor,