Andre Mulder

Mijn ervaring is zeer positief, ik ben erg tevreden.

Verbeterpunten of tips ?

De offerte was bijzonder duidelijk. Het bedrijf was goed bekend met het beleid van de woningcorporatie t.a.v. het achterlaten van de woning en heeft hierdoor aan alle eisen kunnen voldoen. Er werd... De offerte was bijzonder duidelijk. Het bedrijf was goed bekend met het beleid van de woningcorporatie t.a.v. het achterlaten van de woning en heeft hierdoor aan alle eisen kunnen voldoen. Er werd geen probleem van gemaakt dat de lift naar de oneven etages op de dag van de verhuizing kapot bleek te zijn, waardoor een trap moest worden gelopen.

Hendrik-Jan

Zeer positief, afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

Verbeterpunten of tips ?

Snel en alles tot in de puntjes geregeld.

Voor de derde keer heeft Gravekamp ons geholpen om te verhuizen/te ontruimen. Prima bevallen!

Hans van Eldik

Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld voor een seniorenverhuizing gecombineerd met de ontruiming van de oude woning.
Het bedrijf heeft alle werkzaamheden naar onze volle tevredenheid...
Het bedrijf heeft alle werkzaamheden naar onze volle tevredenheid uitgevoerd, wij hebben helemaal niets hoeven te doen. PRIMA.

Duidelijke offerte.
Komen op de afgesproken tijd.
Vriendelijk en behulpzaam.
Kennis van zaken.

Hans de Jong

(Bewerkt)

Zeer goede professionele benadering, zakelijke afhandeling en concurrerende prijzen

Verbeterpunten of tips ?

Carry weet haar bedrijf goed neer te zetten en te verkopen.

erik

Snelle reactie en duidelijke afspraken die ook nagekomen worden

Schoon

Positief

Verbeterpunten of tips ?

Woningontruiming zoals afgesproken, prima communicaties, alles helder, binnen afgesproken tijd,nette oplevering

D.J. (Dick) Vries

Uitstekend

Verbeterpunten of tips ?

communicatie en precieze uitvoering volgens gemaakte afspraken.

familie van. De watering

duidelijk en kordaat

J. Verloop

Woningontruiming CVS. Goed, Carry is een prettige persoonlijkheid met een ruime ervaring. Heeft overal een oplossing voor. Vooral de combinatie woningontruiming en verhuizen is handig.

Verbeterpunten of tips ?

Meelevend maar ook weer praktisch, voor ons is er een hele zorg weggenomen. Als het weer nodig is dan maak weer gebruik van Woningontruiming CVS.