Joke van Dam

Heel secuur,heel netjes, eigenaresse en personeel super vriendelijk en weten overal oplossing op.kortom een geweldig bedrijf wat ik iedereen aan zou bevelen.voor mij zijn er een paar objecten... Heel secuur,heel netjes, eigenaresse en personeel super vriendelijk en weten overal oplossing op.kortom een geweldig bedrijf wat ik iedereen aan zou bevelen.voor mij zijn er een paar objecten ontruimd en als het nodig zou zijn,zou ik niet aarzelen hun weer te bellen

zie bovenstaand

Schoondochter

(Bewerkt)

Afspraken duidelijk en helder, opruiming conform afspraken uitgevoerd.

Verbeterpunten of tips ?

Snelheid, niet burocratisch, niet moeilijk doen over extra dingetjes, netjes.

Mevr. L

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Wij hebben de woning van onze ouders laten ontruimen door Dhr. van den Honert. Hij is langs gekomen om een offerte uit te brengen. Het contact was erg... Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Wij hebben de woning van onze ouders laten ontruimen door Dhr. van den Honert. Hij is langs gekomen om een offerte uit te brengen. Het contact was erg prettig en hebben de woning laten ontruimen. Alles is prima volgens afspraak gegaan en heeft voor ons geheel kostenloos de inspecties met de woningbouw overgenomen op het laatste moment omdat wij door omstandigheden niet aanwezig konden zijn.

Verbeterpunten of tips ?

Goede service! Duidelijke afspraken die worden nagekomen.

Delta, mw. Slijkhuis

zeer klantvriendelijk, uitstekende uitvoering

Uitstekend.Zijn steeds goed op de hoogte gehouden.

Zeer klantvriendelijkheid

Tina

Wij hebben de woning van een tante laten ontruimen en dit is naar volle tevredenheid gedaan.

Verbeterpunten of tips ?

Tot het laatst kunnen er nog wijzigingen in de werkzaamheden worden aangegeven en deze worden ook keurig uitgevoerd. Je krijgt altijd netjes via de mail uitleg. Personeel is behulpzaam en vriendelijk

van Tuyl

Uitermate goed !!

Verbeterpunten of tips ?

Het bij binnenkomst eerst condoleren.. daarna de tijd nemen om de zaak te bespreken en niet direct het huis door te willen lopen. Rust en aandacht !!

Henk

Bij de voorinspectie van de woning van mijn oom werd Woningontruiming Regionaal door de opzichter van VESTIA aanbevolen om het huis te laten ontruimen. Deze aanbeveling is dan ook alles waard... Bij de voorinspectie van de woning van mijn oom werd Woningontruiming Regionaal door de opzichter van VESTIA aanbevolen om het huis te laten ontruimen. Deze aanbeveling is dan ook alles waard geweest. Alles is voor mij zorgeloos verlopen. Bij eindinspectie gaf de opzichter een compliment, dat alles er weer perfect uitzag!

Verbeterpunten of tips ?

Flexibel en klantvriendelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de ontruiming. Het personeel is hulpvaardig.
Minpuntje: het personeel neemt te weinig tijd voor een koffiepauze :-)

R. van Beek

Klantvriendelijk en ter zake kundig