J. Moonen

Uitstekend werk geleverd in korte tijd. Prima contact met directie en medewerkers voor en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Gelukkig dat dit bedrijf bestaat. Het voorzag wat mij betreft in... Uitstekend werk geleverd in korte tijd. Prima contact met directie en medewerkers voor en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Gelukkig dat dit bedrijf bestaat. Het voorzag wat mij betreft in een urgente behoefte.

Geen verbeterpunten.

S.R. Schadé - Fransen

Vandaag is door uw bedrijf een woning ontruimd en schoongemaakt opgeleverd.
Een heel plezierige ploeg mensen is aan het werk geweest: goed gewerkt, deskundig en plezierig in de communicatie Vandaag is door uw bedrijf een woning ontruimd en schoongemaakt opgeleverd.

n.v.t.

Klein Schiphorst

Heel professioneel en zorgvuldig. Geweldig zo snel als de woning leeg was geruimd. Elk contact is vriendelijk en professioneel geweest.

Verbeterpunten of tips ?

ik heb geen tips, het was allemaal naar wens

C Vos

Na het overlijden van mijn zus kwam er veel op mij af, daar ik verweg woon zo'n 140 km naar het zuiden dacht ik hoe haal je het huis leeg. Tijdens het bespreken van de uitvaart zag ik een a4 zitten... Na het overlijden van mijn zus kwam er veel op mij af, daar ik verweg woon zo'n 140 km naar het zuiden dacht ik hoe haal je het huis leeg. Tijdens het bespreken van de uitvaart zag ik een a4 zitten met de gegevens van de Woningontruiming C.V.S, hier mee een afspraak gemaakt en op locatie afgesproken, je wordt gelijk goed geholpen door deze mensen en zij nemen alle zorg uithanden. Ook hebben zij met de verhuurder de woning opgeleverd, na het overlijden van mijn zus ben ik niet meer naar Alkmaar te hoeven gaan. Na de oplevering de zelfde dag was er een mail en de factuur waar ik om gevraagd had zodat ik dit moeilijke hoofdstuk kon afsluiten. Wij vinden C.V.S een top bedrijf en komt alle afspraken na, wij zijn blij dat het zo gegaan en zo een grote zorg minder hebben. Groedjes van Cees Vos.

Willem

Dit bedrijf levert prima werk en komt de afspraken die zijn gemaakt goed na. We zijn dan ook zeer tevreden.

Ga gewoon zo door.

Geachte heer Wiebing,
Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Wijnands

Zeer tevreden,alles voor ons geregeld en keurig gedaan,complimenten,wij er geen omkijken aan

totaal niet

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u geen omkijken meer had naar het hele proces rondom de woningontruiming. We zullen de complimenten delen onder ons personeel!

Woningontruiming

Mark van den Honert.
Woningontruiming Westervoort

Zeer klantvriendelijk.
Goede communicatie.
Woning was keurig opgeleverd.

Geachte meneer/mevrouw,
Dank voor uw review. Wij zullen de complimenten delen met Mark van den Honert!

Yvonne van Driel

Na enige twijfel belde ik om een afspraak te maken, de inventarisatie met Carrie was al zeer prettig, de dag van de ontruiming was het team keurig op tijd, beleefd, respectvol en zeer zorgvuldig!... Na enige twijfel belde ik om een afspraak te maken, de inventarisatie met Carrie was al zeer prettig, de dag van de ontruiming was het team keurig op tijd, beleefd, respectvol en zeer zorgvuldig! Wat een topteam en aanpakkers. Netjes in de bedrijfskleding. Schone vrachtwagens, container op tijd en weer op tijd weggehaald, En aan het eind van de rit nog een bezem en een stofzuiger erdoorheen. Het enige wat ik hier nog kon toevoegen was zorgen voor de mannen met de koffie en iets lekkers. Een absolute aanrader. Ontzorgen? Ja Absoluut!

nee

Geachte mevrouw van Driel,
Dank voor uw mooie review! We zullen uw complimenten delen bij de betrokken medewerkers. Ze waren al erg blij met de koffie en het gebak, dit werd zeer gewaardeerd!...
Geachte mevrouw van Driel,

Erik Bangert

Zeer klantvriendelijke benadering vanaf het eerste contact. Ontruiming is keurig volgens afspraak snel en grondig gedaan. Prettige medewerkers (met af en toe wat gezellige humor). Zeer aan te raden,... Zeer klantvriendelijke benadering vanaf het eerste contact. Ontruiming is keurig volgens afspraak snel en grondig gedaan. Prettige medewerkers (met af en toe wat gezellige humor). Zeer aan te raden, neemt een enorme zorg en hoeveelheid werk uit handen.

---

Geachte heer Bangert,
Dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat uw verwachtingen zo zijn overtroffen.

Annelies de Graaff

Vanaf de eerste kennismaking met Carry heel positief. De medewerkers waren stipt op tijd, heel vriendelijk en goed voorbereid. Harde werkers, heel zorgvuldig en netjes is de woning ontruimd.
We...
We zijn heel tevreden hoe dit traject is verlopen. Alle lof en dank voor dit bedrijf.

Geachte mevrouw de Graaff,
Geachte mevrouw de Graaff,
Dank voor uw prachtige review. We nemen uw complimenten in grote dank aan en zullen dit zeer zeker delen bij de medewerkers welke u zo goed hebben geholpen!