Linda

Zeer vriendelijk en kundig. Ontruiming verliep vlot en keurig gedaan.

Wijnand

Goede en nette uitvoering. Zeer vriendelijke mensen, meedenkend en alles volgens afspraak!

Liesbeth Voorham

Echt een aanrader. Vriendelijk, behulpzaam en netjes. Alles volgens afspraak, heel blij mee

geen!

karel

Een zeer correcte uitvoering bij de ontruiming van het appartement. Na het leeghalen ook nog even stofzuigen, erg fijn om zo het appartement over te dragen aan de verhuurder

Corry van Vliet

Vanaf het 1e contact tot het eindresultaat niets dan lof. Zeer vriendelijke, behulpzame en meelevende medewerkers. Keurig werk gedaan en zo snel! Super

Margot Voskamp

Van het begin tot het einde top. Geen verbeterpunten!!

Bakkum-Verhoogt

Vanaf het eerste contact met Ewoud tot aan de oplevering van de ontruimde woning (Karel en zijn team) van mijn schoonvader zijn we onwijs tevreden hoe alles is gegaan en uitgevoerd. Hele goede... Vanaf het eerste contact met Ewoud tot aan de oplevering van de ontruimde woning (Karel en zijn team) van mijn schoonvader zijn we onwijs tevreden hoe alles is gegaan en uitgevoerd. Hele goede communicatie, vriendelijke, behulpzame en professionele medewerkers.
Alles wordt goed doorgesproken, vastgelegd met fotos en duidelijk bevestigd.
Voor ons een hele grote zorg minder. Zal jullie zeker aanbevelen.

Rob Faber

Ontruiming prima verlopen. Vooraf alle zaken doorgelopen en de afgesproken punten zijn allemaal nagekomen. Correcte mensen in een correct bedrijf.

Len

Alles uitgevoerd conform afspraak. Steeds bereikbaar en vriendelijke reacties. Denkt echt mee en ontzorgt.

G.A.Huizinga

Betreft ontruiming woning van onze zwager. Van 1e contact tot oplevering van geruimde woning zeer tevreden. Fijn contact met de medewerkers. Klantvriendelijk en zeer profesioneel.

Geen!!!!!