Bertus Van Twist

Ben zeer tevreden alles perfect geregeld vriendelijke en behulpzame mannen zou het iedereen aanraden voor verhuizing en ontruiming van uw woning 👍👍👍

Verbeterpunten of tips ?

Zou niet weten wat alles perfect

Geachte heer van Twist,
Geachte heer van Twist,
Dank voor uw review. De combinatie met verhuizen en de oude woning ontruimen is een compleet pakket welke wij u konden bieden aan dienstverlening, fijn om te lezen dat u dit als zo fijn ervaren heeft. Wij zullen de medewerkers welke bij u zijn langsgeweest, dan ook zeker de complimenten overbrengen.

Cora Hagenaar

Voor de 2e keer dit jaar een woning laten ontruimen. Zeer prettige samenwerking; alle afspraken zijn nagekomen. En nog bedankt voor de tip voor een stinkende afvoer! Een keer (olijf) olie in de... Voor de 2e keer dit jaar een woning laten ontruimen. Zeer prettige samenwerking; alle afspraken zijn nagekomen. En nog bedankt voor de tip voor een stinkende afvoer! Een keer (olijf) olie in de afvoer en de stank was weg.

Geachte mevrouw Hagenaar,
Dank voor uw mooie review. Wij ervaren de samenwerking met u ook als zeer prettig! Fijn om te lezen dat onze tip zo goed heeft gewerkt ;).
Team...
Geachte mevrouw Hagenaar,

Marloes Kruithof

Een zeer goede ervaring/klantvriendelijk een uitstekende communicatie. Alles duidelijk en goed geregeld!

Nvt

Geachte mevrouw Kruithof,
Dank voor de mooie review. Wij stellen dit zeer op prijs.

M.Waque

Na een fijn eerste gesprek en inventarisatie van werkzaamheden, werden wij goed begeleid en geholpen. Ook toen wij niet aanwezig konden zijn voor de oplevering, werd dit direct opgepakt met... Na een fijn eerste gesprek en inventarisatie van werkzaamheden, werden wij goed begeleid en geholpen. Ook toen wij niet aanwezig konden zijn voor de oplevering, werd dit direct opgepakt met fotomateriaal ter beeldvorming. Netjes en snel.

Geen.

Geachte heer Waque,
Geachte heer Waque,
Dank voor uw mooie review. Inmiddels zijn wij al veertien jaar actief in de woningontruiming en dit heeft dan ook zeker zijn voordelen. We willen u dan ook van A tot Z ontzorgen en in uw geval is dit zorgvuldig uitgevoerd zo te lezen.

Gerrit Eikhout

Zeer positieve ervaring. Afspraken zijn prima nagekomen en de communicatie was duidelijk. Werkzaamheden zijn netjes en volledig uitgevoerd. Ook de prijs was heel redelijk.

Ik zou niet weten wat.

Geachte heer Eikhout,
Dank voor de feedback, fijn om te lezen dat afspraken worden nagekomen en dat ook de communicatie duidelijk is.

Tonni Rozendaal

Het was prima om met dit bedrijf te werken. Ze hebben zich goed aan de afspraken gehouden en waren daarin ook flexibel.
Opvallend was de snelle reaktie die ik steeds kreeg van Stefan van...
Opvallend was de snelle reaktie die ik steeds kreeg van Stefan van Antwerpen.

n.v.t.

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Dank voor uw prachtige review. Fijn om te lezen dat Regio Delta in de persoon van Stefan van Antwerpen en zijn team u zo goed geholpen heeft. Deze complimenten zullen wij dan ook zeker delen onder de Regio Delta.

Familie Boudewijns

Open, eerlijk, zorgvuldig!

Geen.

Beste familie Boudewijns,
Dank voor de prachtige review en de 10 welke u gegeven hebt.

Fred en Ton

We vroegen Woningontruiming-Regionaal zowel in een door ons te verlaten appartement te werken als in een nieuw te betrekken appartement. En we zijn heel erg tevreden. We waren best lastige klanten... We vroegen Woningontruiming-Regionaal zowel in een door ons te verlaten appartement te werken als in een nieuw te betrekken appartement. En we zijn heel erg tevreden. We waren best lastige klanten omdat nieuwe huurders in ons oude appartement tòch iets anders wilden en omdat we zelf in het nieuwe appartement nieuwe werkzaamheden bedachten. Alle wijzigingen werden keer op keer verwerkt. En het resultaat is uitstekend: van alles afgevoerd uit het oude appartement en een probleemloze oplevering. In één dag alle benodigde gaten geboord en lampen opgehangen in het nieuwe appartement. Zonder CVS had dit niet gekund. De offerte was duidelijk, de communicatie en de flexibiliteit voortreffelijk en de uitvoering uitstekend.

Beste heer van de Graaf,
Beste heer van de Graaf,
Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de geboden service vanuit Regio CVS en dat u nu fijn kan wonen in het nieuwe appartement. Veel woonplezier gewenst vanuit ons team!

Deborah

Zo blij dat we Woningontruiming Regionaal hebben ingeschakeld. We zagen er als een berg tegenop maar alles werd ons uit handen genomen en op een professionele wijze uitgevoerd. De combinatie met... Zo blij dat we Woningontruiming Regionaal hebben ingeschakeld. We zagen er als een berg tegenop maar alles werd ons uit handen genomen en op een professionele wijze uitgevoerd. De combinatie met ontruimen, veiling en verhuizen is een aanrader.

Niks!

Beste mevrouw,
Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat de combinatie verhuizen, veiling en de oude woning ontruimen, u zo goed is bevallen hierin.
Team Woningontruiming...
Beste mevrouw,

Duijvestijn

Wij zijn heel tevreden over hoe het ontruimen van het huis van mijn moeder afgelopen woensdag is verlopen. Heel efficient, met goed materieel. Het personeel heel vriendelijk door de telefoon naar... Wij zijn heel tevreden over hoe het ontruimen van het huis van mijn moeder afgelopen woensdag is verlopen. Heel efficient, met goed materieel. Het personeel heel vriendelijk door de telefoon naar mij en mijn man in het huis. Ik raad dit bedrijf dan ook aan!!

Verbeterpunten of tips ?

Zou het niet weten. Prima zo!

Beste mevrouw Duijvestijn,
Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u de dienstverlening vanuit onze organisatie als zo fijn en efficiënt heeft ervaren.
Team...
Beste mevrouw Duijvestijn,