N.zandstra (ggz wijkteam)

Vanuit mijn functie( ggz wijkteam) samengewerkt met dit bedrijf. Heb dit echt als samenwerken ervaren. zeer klantgericht. goede heldere afspraken, meewerkend en meedenkend. tot de volgende keer!

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Samenwerken, klantgericht, heldere afspraken, meewerkend en meedenkend zijn kernwaarden van onze organisatie. Dat is de theorie en als dat in de praktijk wordt waargemaakt dan zijn wij als team goed... Samenwerken, klantgericht, heldere afspraken, meewerkend en meedenkend zijn kernwaarden van onze organisatie. Dat is de theorie en als dat in de praktijk wordt waargemaakt dan zijn wij als team goed bezig. Dank voor uw review en graag tot de volgende keer.

Maria

Niets dan lof over hoe alles is verlopen vanaf de offerte tot en met oplevering. Een grote dikke pluim voor Woningontruining regiionaal. Ik kan het iedereen aanraden.

Niets

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Dank voor deze aanrader review. Fijn te lezen dat alles van a tot z goed is verlopen.
Team Woningontruiming-Regionaal

Familie De Jonge

Uiterst positieve ervaring met dit bedrijf. Mevrouw Van Swieten nam snel actie, gaf een gedegen offerte af en huis volgens afspraak snel ontruimd en goed opgeleverd.

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Dat is ons uitgangspunt om snel een gedegen offerte aan onze cliënten te sturen. Dat hierna de woningontruiming snel en goed is verlopen is fijn om te lezen. Dank voor uw review.
Team...

X

Het appartement is perfect opgeleverd

Verbeterpunten of tips ?

Alles loopt snel en gemakkelijk

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Perfecte review, dank hiervoor.

De twee nichtjes

Afgelopen maand het huis van onze oom in Nijmegen laten ontruimen door Mark van Honert.
Vanaf het eerste moment verliep het contact erg prettig. Het huis is volgens afspraak en met veel zorg en respect ontruimt. Alles was keurig leeg en stofzuig schoon opgeleverd.
We zijn echt heel fijn ontzorgd.
Nogmaals bedankt!!

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Heel graag gedaan en fijn om te lezen dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan.

M. Maas

Onze ervaringen met woningontruiming-regionaal zijn heel positief. De communicatie verliep heel prettig, met een duidelijke offerte als uitkomst. Bij de ontruiming werd zorgvuldig met de spullen en... Onze ervaringen met woningontruiming-regionaal zijn heel positief. De communicatie verliep heel prettig, met een duidelijke offerte als uitkomst. Bij de ontruiming werd zorgvuldig met de spullen en de woning omgegaan. Na afloop kwamen we niet voor verrassingen te staan: de rekening was geheel in overeenstemming met de offerte. We zijn echt ontzorgd door Mark van Honert en zijn medewerker.

nee

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Ontzorgen van de klant staat bij ons op nummer 1. Goed om te lezen dat dit bij u goed is gelukt.
Dank voor uw review.

Onbekend

Uitstekend bedrijf. Met prima hardwerkende medewerkers die conform afspraak het werk uitvoeren. Prijs/kwaliteitsverhouding helemaal goed. Ik ben zeer tevreden.

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Wij zijn ook zeer tevreden over uw review. Dank hiervoor.
Team Woningontruiming Regionaal

Via internet het bedrijf gevonden. Duidelijke overzichtelijke website waarin de werkzaamheden goed uitgelegd werden. Dat spark ons aan. Er was een goede Communicatie en vriendelijke mensen.

Zou dat zo niet weten

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Dank voor uw positieve review over ons bedrijf.

T. Hoogerwerf

Positief. Duidelijke en adequate offerte. Ontruiming met ervaren, representatief personeel.

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Dank voor uw compliment mbt de offerte. Ons personeel waardeert eveneens uw positieve woorden.

J. Huisman

Afspraken stipt nagekomen. Er is hard gewerkt. We werden erop attent gemaakt als er iets gevonden werd wat misschien toch nog voor ons belangrijk kon zijn. Positieve sfeer.

nee

Reactie Woningontruiming-Regionaal:

Ons uitgangspunt is dat "afspraak is afspraak" en goed te lezen dat u dat ook zo heeft ervaren. Dank voor uw review.