Henk

Vanaf het eerste telefonische kontakt, de bezichtigingstermijn en aansluitende ontruiming, vriendelijk en zeer competent. Fijn om mee samen te werken.

Johan Pelgrim

In een woord geweldig !!!!

B. Spangenberg

Werkt volgens afspraak en de woning werd netjes afgeleverd. Ik kreeg zelfs complimenten van de woningcoöperatie hoe netjes en schoon de woning is opgeleverd. Verder waren ze klantvriendelijk en... Werkt volgens afspraak en de woning werd netjes afgeleverd. Ik kreeg zelfs complimenten van de woningcoöperatie hoe netjes en schoon de woning is opgeleverd. Verder waren ze klantvriendelijk en meedenkend hoe het beste de woning leeggeruimd kon worden.

Verbeterpunten of tips ?

Eigenlijk niks aan toe te voegen. Ik was uitermate tevreden

Frans van Liempt

Ontruiming woning met veel extra werk. Is goed gedaan

Verbeterpunten of tips ?

Beter optellen op zaken die mogelijk waarde hebben.

Ik vul geen verplichte namen in

Dit is de tweede keer dat Honer voor ons een woning ontruimd en dat is natuurlijk niet voor niets! Honger is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor een alles redelijke prijs.

Josine Visser

Hele aardige mensen. Doen goed werk. Houden zich aan afspraken. Zijn behulpzaam en snel.

Verbeterpunten of tips ?

Nietjes van vloerbedekking moeten uit de trap van de woningbouwverenigingen. Dit was niet gedaan.

Portier

Zeer klantvriendelijk, punctueel, komen afspraken na.

NVT

Marit Balk

Uitstekend!! Vriendelijk, punctueel, professioneel, behulpzaam, op tijd, hadden voldoende werkers en materiaal. Niet bang om even te helpen met bijvoorbeeld de koelkast te verschuiving. Uitstekend!! Vriendelijk, punctueel, professioneel, behulpzaam, op tijd, hadden voldoende werkers en materiaal. Niet bang om even te helpen met bijvoorbeeld de koelkast te verschuiving.
Communicatie was heel goed en ook heel vriendelijk.

Ik heb echt niets!

Delta woningontruiming

Goed en netjes

Korstanje

Snel efficiënt, klant vriendelijk en komen hun voorwaarden na.