Ruud Sergeant

Alles heel makkelijk en duidelijk geregeld met Daan van der Groef.
Werkelijk nergens iets op aan te merken, alles is netjes volgens afspraak uitgevoerd.
Wij kijken zelf wegens...
Alles heel makkelijk en duidelijk geregeld met Daan van der Groef.
Wij kijken zelf wegens gezondheidsredenen voor in de toekomst uit naar een gelijkvloerse woning en zullen voor de verhuis zeker aan jullie denken.

Verbeterpunten of tips ?

Wij kunnen geen verbeterpunten bedenken, wat ons betreft alles zo laten.

H.J. Verhagen

Keurige en tijdige offerte, geen vage punten, klantvriendelijke communciatie. Ontruiming netjes uitgevoerd.

eigenlijk geen

Rob van Loon.

Perfect bedrijf ! Stefan is een TOP VENT !!

N.V.T.

Anneke Kervezee

Dit bedrijf komt de afspraken uitstekend na. Ook de ontruiming zelf verliep boven verwachting: alles was verwijderd en bovendien keurig schoongemaakt. Scheef hangende keukenkastjes waren weer recht... Dit bedrijf komt de afspraken uitstekend na. Ook de ontruiming zelf verliep boven verwachting: alles was verwijderd en bovendien keurig schoongemaakt. Scheef hangende keukenkastjes waren weer recht gehangen. Ook bepaalde spullen, zoals sieraden en sleutels werden bij oplevering teruggegeven. Bijzonder vriendelijke mensen. Planning was dat de ontruiming rond 5 uur 's middags klaar zou zijn. Om 2 uur was alles afgerond.

Verbeterpunten of tips ?

Een klein aandachtspuntje: ik had graag op de ochtend zelf een telefoontje gehad dat men begonnen was. Omdat ik niks hoorde, was ik daar wat onzeker over en heb ik zelf aan het eind van de ochtend... Een klein aandachtspuntje: ik had graag op de ochtend zelf een telefoontje gehad dat men begonnen was. Omdat ik niks hoorde, was ik daar wat onzeker over en heb ik zelf aan het eind van de ochtend gebeld.

w.van der Bij

Zonder mankeren de overeengekomen afspraken nakomen en op correcte wijze uitvoeren.

Eigenlijk geen

Peter van Marrewijk

Professioneel, stipt, netjes en correct

Verbeterpunten of tips ?

Heb ik in alle eerlijkheid niet,

Mevr. Koemans

Prettige communicatie en komen afspraken na. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Bij de eindinspectie met de opzichter van de woningcoöperatie compliment ontvangen voor de nette staat van de... Prettige communicatie en komen afspraken na. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Bij de eindinspectie met de opzichter van de woningcoöperatie compliment ontvangen voor de nette staat van de woning.

Gommans

Eigenlijk alleen maar een goede ervaring mee.klantvriendelijk en behulpzaam .communicatie onderling verliep ook prima..top!!!

niks aan toe toe voegen

J.Schagen

Heel prettig contact met goede voorwaarden. Werkzaamheden prima uitgevoerd.

Linda Snoeren

Super tevreden over de mannen van Delta. Eerlijke offerte, netjes en snel gewerkt.