Pauline

Alles werd ons uit handen genomen. Wat een opluchting. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Huib

Geweldig bedrijf wat in oplossingen denkt. Erg prettig geholpen voor een redelijke prijs. Communicatie is snel en duidelijk.

Niks

Kooitje Makelaarsdiensten

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Woningontruiming CVS. Ze werken met heldere, duidelijke afspraken en tarieven, zijn zeer behulpzaam en denken mee in oplossingen!

Ga zo door!

Wim Willemsen

Professioneel, efficiënt en vriendelijk.

Geen kunnen constateren.

Govers

Top communicatie. Stipt op tijd. Alles volgens afspraak

C. Eisinga

Heel goed en schoon eindresultaat volgens afspraak. Communicatie perfect met sympathiek contact persoon.

Verbeterpunten of tips ?

Aanwezigheid van de sympathieke contact persoon zou zeker wenselijk zijn wanneer er nog een bewoner aanwezig is, tijdens het zware werk van de medewerkers, betreffende de spullen die wel of niet mee... Aanwezigheid van de sympathieke contact persoon zou zeker wenselijk zijn wanneer er nog een bewoner aanwezig is, tijdens het zware werk van de medewerkers, betreffende de spullen die wel of niet mee gaan. Ook al heeft alles een sticker.
Vooral voor ouderen die snel verward raken, en emotioneel.

Holkers

Vriendelijk, snel en ervaren mensen die weten wat ze doen

Verbeterpunten of tips ?

wat mij betreft geen verbeterpunten

Stefan van Zanten

Snel afspraken kunnen maken en een goeie uitvoering door deskundig team.
Fijn dar er ook spullen naar de Kringloop gingen.

Delta ruiming

Alles goed gegaan, duidelijke communicatie, rekening en gewicht afval ook lekker vlot na leegruimen.

Gewoon zo doorgaan

Han

Alles is volgens plan verlopen. Ook een compliment van de opzichter van Woonbron. Wij als familie kunnen dit toch wel emotionele gebeuren goed afsluiten.