Geert en Annette Eikelboom

Wat wil een mens nog meer dan totaal zonder zorgen een huis opleveren? Na het gesprek met Daan van der Groef van team Delta voelde het meteen goed. Daan nam ons echt alle zorgen uit handen. Een... Wat wil een mens nog meer dan totaal zonder zorgen een huis opleveren? Na het gesprek met Daan van der Groef van team Delta voelde het meteen goed. Daan nam ons echt alle zorgen uit handen. Een deel van de spullen in onze woning werd voor ons door Woningontruiming Delta verhuisd. Wat een gemak! Zo hoefden we zelf niets te verslepen. Het werd allemaal voor ons gedaan! Waardevolle spullen die we niet konden gebruiken werden naar de Veiling gebracht, de rest van de inboedel werd meegenomen door vriendelijke mensen van Woord en Daad en tenslotte werd het restant minitieus bekeken op persoonlijke herinneringen alvorens het werd afgevoerd. Aan al deze luxe hangt natuurlijk een prijskaartje, maar hier kan een verhuisbedrijf echt niet tegenop. Wij kunnen team Delta dan ook iedereen aanraden!

beter kan bijna niet

Mevr de Haas

Contact met Carry was erg prettig. De woningontruiming is professioneel verlopen. De woonconsulente was bij de oplevering van het huis buitengewoon te tevreden. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden

Yvonne

Heel goede en betrouwbare ervaring met dit bedrijf. Kwamen afspraken na en hebben de woning perfect opgeleverd. Bovendien een snelle en nauwkeurige administratie.

Verbeterpunten of tips ?

Ik zou geen aanvulling kunnen geven. Alleen maar complimenten. Een betrouwbaar bedrijf.

Piet Zitman

Vriendelijk,professioneel, goed contact, na de gemaakte afspraken en dat je opdracht heb gegeven nemen ze alles uit handen, gewoon geweldig.

Y de Zoete

De ontruiming van de koopwoning van mijn ouders is prima verlopen. Team Dirk van CVS heeft hard gewerkt en de woning helemaal netjes achtergelaten, klaar voor verkoop! Goede communicatie, prima... De ontruiming van de koopwoning van mijn ouders is prima verlopen. Team Dirk van CVS heeft hard gewerkt en de woning helemaal netjes achtergelaten, klaar voor verkoop! Goede communicatie, prima prijs en uitstekende service! De makelaar was helemaal enthousiast en kon gelijk de fotograaf inplannen om foto’s te maken! Dit bedrijf doet wat ze beloven!

Ga zo door

Prettige ervaring, zowel via de mail, app en face too face.

Verbeterpunten of tips ?

Prijs was wel aan de hoge kant.

Ridder

Snel en prettig eerste contact met Carry. De woning van mijn overleden moeder is zoals afgesproken leeggeruimd. Veilingwaardige boedel is door CVS naar het veilinghuis gebracht en de bruikbare... Snel en prettig eerste contact met Carry. De woning van mijn overleden moeder is zoals afgesproken leeggeruimd. Veilingwaardige boedel is door CVS naar het veilinghuis gebracht en de bruikbare spullen zijn gerecycled. Top bedrijf met een menselijke maat!

Nee!

nvt

Prettig bedrijf om mee te werken. Komt de afspraken goed na en werkt met respect voor nabestaande. Neemt zorgen uit handen.

Geen idee

Meiresonne

Na een vlot overleg en afspraken ter plaatse heb ik direct besloten met u in zee te gaan. Vooral de service rondom de ontruiming was uitstekend.

Verbeterpunten of tips ?

Geen verbeterpunten. Alles is goed zo als het was afgesproken.