Frank Hendriks

Goede en duidelijke offerte. Heldere communicatie. Rogier was goed te bereiken.

Verbeterpunten of tips ?

Aan de dure kant, maar de dienstverlening is top.

Goede communicatie, werk wordt uitgevoerd zoals beloofd, uiterst netjes opgeleverd, niets op aan te merken

Verbeterpunten of tips ?

communicatie tijdens de ontruimingsdag over de voortgang. Niet de allergoedkoopste.

Giessen

Super gegaan allemaal. Woningontruiming regionaal heeft zijn zaakjes goed op orde. De opzichter van Vestia maakte een compliment over hoe netjes het huis eruit zag.

De Bruin

Uitvoering werkzaamheden zeer professioneel en goed georganiseerd. Communicatie verloopt correct en lekker snel. Dank je wel Rogier voor je geduld.

Verbeterpunten of tips ?

Vergeet geen Koffiepauze te nemen!

Anton

Dit zeer klantvriendelijke bedrijf "ontzorgt" echt. De ontruiming is perfect verlopen en geheel volgens afspraak. Ze nemen alles voor je uit handen, ook reparaties, overdracht etc. en dat was een... Dit zeer klantvriendelijke bedrijf "ontzorgt" echt. De ontruiming is perfect verlopen en geheel volgens afspraak. Ze nemen alles voor je uit handen, ook reparaties, overdracht etc. en dat was een enorme steun in de rug bij een toch al moeilijke situatie van een ontruiming. Zeer professioneel. Dank!

Claudia Monnink

Prettige intake gesprek met mevrouw Van Swieten gehad, alles duidelijk uitgelegd en uitvoering netjes zoals besproken.
Raad zeker aan, indien ooit weer nodig schakel ik woningontruiming...
Raad zeker aan, indien ooit weer nodig schakel ik woningontruiming Regionaal in!!

N.v.t

Jet Breukelman

Zeer vriendelijke, hard werkende medewerkers.

Cees Schipper

Goede bereikbaarheid, snelle correcte communicatie

Zou het niet weten

Goed, betrouwbaar en zeer vriendelijk

Verbeterpunten of tips ?

We hadden eigenlijk 1 persoon te weinig waardoor ik zelf ook veel heb gedaan: wellicht volgende nog beter inschatten hoeveelheid werk

Bianca

Ik vond het geruststellend dat de offerte uitgebreid en duidelijk was. Het offertegesprek voelde al goed aan. Ik snap nu ook waarom dit bedrijf zo goed scoort met de reviews De woningontruiming is... Ik vond het geruststellend dat de offerte uitgebreid en duidelijk was. Het offertegesprek voelde al goed aan. Ik snap nu ook waarom dit bedrijf zo goed scoort met de reviews De woningontruiming is super gegaan. Compliment voor het nette werken

Niks