Jacques

Onze ervaringen met woningontruiming regionaal zijn positief. Op de ontruimingslokatie eerst een prettig gesprek gehad. Hierna een passende offerte ontvangen. De ontruiming is efficiënt en goed... Onze ervaringen met woningontruiming regionaal zijn positief. Op de ontruimingslokatie eerst een prettig gesprek gehad. Hierna een passende offerte ontvangen. De ontruiming is efficiënt en goed verlopen. Spullen krijgen via de kringloop weer een tweede leven.

Vries

Super! Alles is uitgevoerd zoals in de offerte was afgesproken. Goed en behulpzaam personeel. De woning is helemaal klaar voor de verkoop.

Niks

Sanne

Voor eerst te maken gehad met het ontruimen van woning. Ik vond het spannend. Er zijn veel bedrijven die dit aanbieden. Veel louche types heb ik gemerkt. Carry van Swieten is langs geweest en die... Voor eerst te maken gehad met het ontruimen van woning. Ik vond het spannend. Er zijn veel bedrijven die dit aanbieden. Veel louche types heb ik gemerkt. Carry van Swieten is langs geweest en die gaf mij een vertrouwd gevoel. Dit vertrouwen is niet beschaamd en alles is naar wens verlopen. De verhuurder was ook erg tevreden over de oplevering van de woning. Dit bedrijf kan ik dan ook van harte aanbevelen.

Hendrica

Zeer te spreken over de complete aanpak om de woning leeg te ruimen. Dit alles voor een redelijke prijs. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen. Communicatie is snel en duidelijk.

AMH Nieuwpoort

Plezierig en tevens zakelijk

Anton

Via de notaris is deze organisatie aanbevolen. Offertegesprek verliep prettig met kennis van zaken. Na ons akkoord met de offerte is alles van A tot Z goed verlopen. Woning zag er goed uit. Een last... Via de notaris is deze organisatie aanbevolen. Offertegesprek verliep prettig met kennis van zaken. Na ons akkoord met de offerte is alles van A tot Z goed verlopen. Woning zag er goed uit. Een last is van onze schouders gevallen.

Nee gewoon heel goed

C. de Jong

Vanaf het eerste moment prettig contact. Ik kreeg alles netjes op papier bevestigd wat was besproken en de ontruiming ging ook top ! Prima bedrijf wat ik van harte kan aanbevelen.

ga zo door !

A. de Vries

Bedrijf van zeer goede kwaliteit! Alles klopte, van het 1e gesprek aan de telefoon t/m de uitvoering en oplevering. De woning kon na afloop zo de verkoop in, top !

nvt

Diana Abben

CVS is ons prima bevallen. Communicatie is adequaat en to the point. Woningontruiming is goed verlopen. Opzichter zeer tevreden bij de oplevering.

Theo

Makkelijk benaderbaar. Informele benadering en komen afspraken na.

Verbeterpunten of tips ?

De mensen komen om 08.00 uur en gaan weer en het huis is helemaal leeg en schoon. Hoef er zelf niet bij te zijn.