Dhr Bach

Via de makelaar aanbevolen en ik kan zeggen dat ik hier geen moment spijt van heb gehad. Alles is volgens afspraak verlopen. De woning kan nu meteen de verkoop in. De gouden ring van mijn moeder is... Via de makelaar aanbevolen en ik kan zeggen dat ik hier geen moment spijt van heb gehad. Alles is volgens afspraak verlopen. De woning kan nu meteen de verkoop in. De gouden ring van mijn moeder is ook gevonden. Heel blij mee.

Mevr. Tegelaar

Van A tot Z correcte dienstverlening. Meerdere concurrenten uitgenodigd maar dit bedrijf biedt een compleet pakket. De opzichter van de woningbouwvereniging vond het keurig.

Communicatie verloopt soepel.

Karin

De hele woningontruiming is volgens afspraak verlopen. De makelaar was zeer tevreden en de foto’s voor Funda konden gelijk genomen worden. De woning was binnen twee weken verkocht. De... De hele woningontruiming is volgens afspraak verlopen. De makelaar was zeer tevreden en de foto’s voor Funda konden gelijk genomen worden. De woning was binnen twee weken verkocht. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. We raden dit bedrijf sterk aan.

Klantvriendelijkheid is uitmuntend.

Regio zuid (ontruiming was in Breda)

Geweldig; professionele aanpak, goede afspraken en prima werk.
Prima communicatie.
Wat beloofd is, is uitgevoerd.

Roland

Er is goed werk verricht en helemaal zoals afgesproken. De verhuurmakelaar gaf een groot compliment bij de oplevering. Voor een volgende keer schakel ik dit bedrijf zeker weer in. Communicatie... Er is goed werk verricht en helemaal zoals afgesproken. De verhuurmakelaar gaf een groot compliment bij de oplevering. Voor een volgende keer schakel ik dit bedrijf zeker weer in. Communicatie verloopt prettig.

Korte lijntjes. Afspraken worden goed nagekomen. Communicatie is open en eerlijk. Goed en snel werk geleverd.

Bijzonder goede ervaringen!

zeer klantvriendelijk
prijsopgave goed duidelijk
alles keurig netjes achtergelaten

R. Perri

Ik ben zeer tevreden over CVS, de afgesproken werkzaamheden zijn boven verwachting uitgevoerd.

W. Pieterse

Zeer professionele ervaring met Woningontruiming Regionaal. Van begin tot eind wordt er goed meegedacht. Nog een aantal familiefoto’s teruggekregen die wij als familie over het hoofd hadden... Zeer professionele ervaring met Woningontruiming Regionaal. Van begin tot eind wordt er goed meegedacht. Nog een aantal familiefoto’s teruggekregen die wij als familie over het hoofd hadden gezien. Erg blij mee. Makelaar sprak ook zijn complimenten uit.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen