Uitstekend!

letterlijk ont-zorgend!

A de Jonge

Prettig gesprek en een zeer betrouwbaar bedrijf die hun afspraken nakomen.

Verbeterpunten of tips ?

IS een klantvriendelijk bedrijf wat op een zeer goede en betrouwbare manier communiceert

Cees

Alles geregeld vanuit het buitenland in samenwerking met mijn makelaar. Zeer correcte communicatie De prijs was prima. Een bedrijf om aan te bevelen. 5 sterren zijn dik verdiend.

fam. Klabbers

Mijn man en ik werkten met Lia van Woningontruiming Delta en vonden de samenwerking uitstekend

Verbeterpunten of tips ?

We zijn best kritisch en omdat we zelf graag efficiënt werken verwachten we dat van anderen ook. We huurden Woningontruiming Delta in voor de ontruiming van mijn moeders woning wegens haar... We zijn best kritisch en omdat we zelf graag efficiënt werken verwachten we dat van anderen ook. We huurden Woningontruiming Delta in voor de ontruiming van mijn moeders woning wegens haar verhuizing naar een verpleeghuis. Na ruim 10 jaar mantelzorg (enig kind) waren we overbelast en uitgeput en Woningontruiming Delta nam ons alle zorg uit handen. Uitstekende communicatie, meedenken en de woning snel en perfect leeg (de verhuurder was ook zeer tevreden) Niet goedkoop maar absoluut zeker het geld waard!

We kunnen dit bedrijf goed aanbevelen.

Verbeterpunten of tips ?

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Het huis zeer netjes opgeleverd.

Delta

Wij zijn zeer tevreden zowel voor communicatie als uitvoering

Alles goed verlopen vanaf het eerste kontakt tot het einde van de ontruiming.

zoals boven

Via internet Delta Ontruimingen gevonden en later werd het bedrijf via via aanbevolen.
Zal het zelf ook zeker aanbevelen want ben uiterst tevreden.
Wat wordt geoffreerd wordt meer dan...
Zal het zelf ook zeker aanbevelen want ben uiterst tevreden.
Wat wordt geoffreerd wordt meer dan waargemaakt.

Goede directe communicatie.
Erg hoog werktempo en kundig en aardig personeel.
Was verbaasd over de schone oplevering van de woning en de relatief korte tijd waarin de woning leeg was.

Delta

Bij oplevering van de woning zag alles er perfect uit,geweldig, als nieuw!!!!

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie was zeer goed, zeer duidelijke informatie,zeer vriendelijk en aandacht bij hetgeen ik te zeggen/vragen had.

Heel de gang van zaken was voortreffelijk!!!!!!

Prima bedrijf wat doet wat ze beloven!