Mevr Treur

Wat een vakmensen ! Zeer proffesioneel. Ook de opzichter gaf zijn complimenten bij de oplevering. Ik had eerst een kringloopbedrijf ingeschakeld. Ik dacht lekker goedkoop. Dit was niks. Ik ben... Wat een vakmensen ! Zeer proffesioneel. Ook de opzichter gaf zijn complimenten bij de oplevering. Ik had eerst een kringloopbedrijf ingeschakeld. Ik dacht lekker goedkoop. Dit was niks. Ik ben blij dat het achter de rug is en Woningontruiming Regionaal heeft goed werk verricht. Ik kan het een ieder aanraden.

Jan de Mooij

We zagen op tegen het ontruimen van het huis. Al bij het eerste contact had ik een goed gevoel dat jullie ons probleem konden oplossen. Het prettige was dat jullie aanwezig waren bij het contact met... We zagen op tegen het ontruimen van het huis. Al bij het eerste contact had ik een goed gevoel dat jullie ons probleem konden oplossen. Het prettige was dat jullie aanwezig waren bij het contact met de verhuurder. De eisen van oplevering werd direct genoteerd en dezelfde dag werd de offerte al gestuurd. Helder en duidelijk. Ook de afspraken en de ontruiming was gewoon heel goed. Het was prettig dat jullie ook aanwezig waren bij de oplevering. Daar bleek ook dat aan alle eisen van de verhuurder voldaan was. Dus ook weer een zorg minder. De rekening kwam pas nadat alles goed afgerond was. Voor ons hebben jullie een zorg professioneel opgelost.

Verbeterpunten of tips ?

De klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Professioneel meedenken en meewerken. Telefonisch snel contact zonder een lang menu en onzinnige menu's en info. Daarnaast het zeer professioneel werken.... De klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Professioneel meedenken en meewerken. Telefonisch snel contact zonder een lang menu en onzinnige menu's en info. Daarnaast het zeer professioneel werken. En zelfs nadenken of spullen per ongeluk waren vergeten.

Dhr Hofstra

Zeer tevreden over het eindresultaat. Woning is zoals met elkaar afgesproken leeggeruimd. Het huis kan nu de verkoop in. Compliment voor de harde werkers.

M. Rovers

Geen klachten alles perfect gegaan..

Vriendelijk personeel.

Alles is prima verlopen. Ik had letterlijk nergens omkijken naar. Ideaal, zeker als je, zoals ik, 100 km verderop woont en anders steeds heen en weer had moeten rijden.

Evert Jan

Zeer prettig, duidelijke communicatie, duidelijke afspraken en het houden eraan

Verbeterpunten of tips ?

alle afgesproken werkzaamheden werden tot volle tevredenheid uitgevoerd

goed

Leiden

Zeer correct, meedenkend en hulpvaardig

Verbeterpunten of tips ?

Klantvriendelijkheid is zeer hoog en aangenaam

Heldere afspraken en nette afhandeling

familie Verbeek

We kregen uitgebreid de tijd om aan te geven wat de bedoeling was en er is goed naar ons geluisterd Ook goed uitleg gekregen hoe het bedrijf werkt. Zowel de verhuizing als de ontruiming zijn naar... We kregen uitgebreid de tijd om aan te geven wat de bedoeling was en er is goed naar ons geluisterd Ook goed uitleg gekregen hoe het bedrijf werkt. Zowel de verhuizing als de ontruiming zijn naar behoren uitgevoerd, er is ons veel zorg ontnomen.
N.B. Eigenlijk jammer dat het woord Verhuizing niet voorkomt in de bedrijfsnaam, dat zal toch vaker een behoorlijk aandeel van het werk zijn .

Verbeterpunten of tips ?

Korte lijntjes, persoonlijke benadering. Duidelijke afspraken met ruimte voor tussentijdse aanpassingen of extra's.