Goed, betrouwbaar.
Alles naar volle tevredenheid.

Zie boven.

Marie

Onze ouderlijke woning is op een correcte en snelle wijze leeggehaald. Bij het opleveren van de woning aan de makelaar gecomplimenteerd voor het schone huis. Alle contacten telefonisch en per... Onze ouderlijke woning is op een correcte en snelle wijze leeggehaald. Bij het opleveren van de woning aan de makelaar gecomplimenteerd voor het schone huis. Alle contacten telefonisch en per e-mail verlopen zeer prettig.

Alice Aarents- de Raad

Goede ervaring met het leegruimen alleen met de verhuizing iets minder positief. Piano niet echt zachhandig verhuist en 2 antieke kasten, met waarde, zijn gewoon uit elkaar gesloopt en de onderdelen... Goede ervaring met het leegruimen alleen met de verhuizing iets minder positief. Piano niet echt zachhandig verhuist en 2 antieke kasten, met waarde, zijn gewoon uit elkaar gesloopt en de onderdelen door elkaar gezet, flinke puzzle geweest. Was niet nodig want het had ook via het balkon gekund, hadden ze in elkaar kunnen blijven!

Verbeterpunten of tips ?

Verder positief over dit bedrijf, duidelijke communicatie en gezellige en harde werkers. Die kunnen sjouwen, het was geen stanaard klus maar ze bleven doorgaan.

Prima, niets mis mee

Verbeterpunten of tips ?

Niet de goedkoopste, maar zeer klantvriendelijk. Je weet precies waar jr aan toe bent, dus geen gezeur achteraf.

Joop

Wat een geoliede machine is dit bedrijf! Vanaf het eerste contact tot de oplevering van het huis is alles goed verlopen. De plastic verhuiskisten zijn ook handig. Alles goed verpakt en droog. Ik... Wat een geoliede machine is dit bedrijf! Vanaf het eerste contact tot de oplevering van het huis is alles goed verlopen. De plastic verhuiskisten zijn ook handig. Alles goed verpakt en droog. Ik kan deze mensen van harte aanbevelen.

René

In één woord: professionals! Ik geef het je te doen; twee etages (drie en vieer hoog) midden in Amsterdam leeghalen en strippen en dat alles zonder lift. Ook de communicatie is bijzonder vlot en... In één woord: professionals! Ik geef het je te doen; twee etages (drie en vieer hoog) midden in Amsterdam leeghalen en strippen en dat alles zonder lift. Ook de communicatie is bijzonder vlot en helder. Kortom: aanrader!

Erik

Proffesioneel bedrijf wat afspraken nakomt. Geen kleine lettertjes. Communicatie verloopt gewoon goed. De verhuurder was zeer te spreken over hoe netjes het huis was ontruimt. Aanrader!

Han

Al eerder met ze samengewerkt. Ook deze keer ging het weer perfect. Ze komen hun afspraken goed na en werken netjes. Ze zijn niet heel goedkoop maar je hebt verder geen zorgen meer aan de... Al eerder met ze samengewerkt. Ook deze keer ging het weer perfect. Ze komen hun afspraken goed na en werken netjes. Ze zijn niet heel goedkoop maar je hebt verder geen zorgen meer aan de ontruiming. Handig is ook dat het contact via wattsapp mogelijk is.

Verbeterpunten of tips ?

Heel klantvriendelijk ook na afloop nemen ze nog contact op of alles naar wens is verlopen. Ik heb ook geen aanbetaling hoeven te doen.

Gerda

Ik woon in het buitenland en de woning van mijn moeder moest leeggeruimd worden. Best wel spannend omdat ik ook weer snel terug naar huis ging en er maar op moet vertrouwen dat alles goed gaat.... Ik woon in het buitenland en de woning van mijn moeder moest leeggeruimd worden. Best wel spannend omdat ik ook weer snel terug naar huis ging en er maar op moet vertrouwen dat alles goed gaat. Alle complimenten aan Woningontruiming Regionaal ! Alles is gegaan zoals afgesproken. Ook hebben zij nog post doorgestuurd. Service niveau is erg goed.

De Haas

Erg klantvriendelijk ! Afspraken worden stipt nagekomen. Uitvoering van het werk is goed gegaan Ik kan dit bedrijf een ieder aanraden.