Matthijs

Buitengewoon tevreden over hoe alles is verlopen. Duidelijke offerte, afspraken worden nagekomen, kundig personeel. De verhuuurder gaf ook nog een compliment!

Prima ervaring!

Verbeterpunten of tips ?

Zeer professioneel, fijne mensen en keurige afhandeling!
Ik kan Woningontruiming Delta georganiseerd door Mw Slijkhuis iedereen aanraden

N. Ruitenbeek

In het te onruimen huis hebben we een rondgang gemaakt met de manager van het brdrijf, xodat het werk kon worden opgenomen. Hierbij ontvingen we informatie over de gang van zaken, zoals opname... In het te onruimen huis hebben we een rondgang gemaakt met de manager van het brdrijf, xodat het werk kon worden opgenomen. Hierbij ontvingen we informatie over de gang van zaken, zoals opname meterstanden en overdrscht van de lege woning aan de verhuurder. Op basis hiervan ontvingen we een offerte. Alles is gegaan zoals besproken en via de mail zojn we geinformeerd. Ook de scootmobiel is opgehaald door het uitleen bedrijf
Het geheel is snel en keurig uitgevoerd zoals besproken. Er is ons veel werk uit handen genomen. Een hele zorg minder.

Verbeterpunten of tips ?

Klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid is bijzonder groot. Aan alles is gedacht. Communicatie is duidelijk en op tijd.

Prima bedrijf die je veel werk uit handen kan nemen. Er lijkt een redelijk prijskaartje aan te hangen, maar doe het daar allemaal eens zelf voor... dat kan niet.

Verbeterpunten of tips ?

Goede en duidelijke communicatie. In afspraken nauwkeurig en flexibel.

h diever

Zeer duidelijk met afspraken en een goede komunikatie

Margo

Ivm een overlijden, bedrijf van Mark van den Honert moeten inschakelen. Gelukkig was dit een hele prettige ervaring!

Verbeterpunten of tips ?

Mark van den Honert reageerde steeds snel, correct en hij voerde uit wat hij had toegezegd.

Marc

Dit bedrijf heeft ons precies geleverd wat je verwacht van een goed ontruimingsbedrijf.

Verbeterpunten of tips ?

Heldere afspraken vooraf. En die afspraken zijn ook nagekomen. Goede onderlinge afstemming over details tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Han

De woningontruiming was voor ons een emotioneel aangelegenheid. Ik ben blij dat ik dit uit handen heb gegeven aan regionaal woningontruiming. Goed en begripvol geholpen. Keurige offerte en de... De woningontruiming was voor ons een emotioneel aangelegenheid. Ik ben blij dat ik dit uit handen heb gegeven aan regionaal woningontruiming. Goed en begripvol geholpen. Keurige offerte en de uitvoering ging zoals afgesproken.

Dhr Maas

Vanaf het eerste telefonisch contact tot de oplevering van de woning zeer tevreden . Duidelijke offerte en goede prijsstelling. Personeel is beleefd en hulpvaardig en kundig. Vanaf het eerste telefonisch contact tot de oplevering van de woning zeer tevreden . Duidelijke offerte en goede prijsstelling. Personeel is beleefd en hulpvaardig en kundig.
Communicatie verloopt ook lekker snel.
Makelaar was zeer te spreken over het eindresultaat.

R.M. Stellaard

Super!
Goede communicatie .Mensen die verstand hebben van zo'n ingrijpende klus.
Alles wordt perfect geregeld.
Informatie op de website is volledig.Daarom ook dit bedrijf in de...
Super!
Goede communicatie .Mensen die verstand hebben van zo'n ingrijpende klus.
Alles wordt perfect geregeld.
Informatie op de website is volledig.Daarom ook dit bedrijf in de hand genomen.
Ben zeer tevreden en kan iedereen dit bedrijf aanraden.