Perfect
Verbeterpunten of tips ?
Professioneel, op tijd, conform gemaakte afspraken en geen verborgen kosten
De woningontruiming van het appartement van mijn schoonvader was netjes, goed en snel uitgevoerd.
Verbeterpunten of tips ?
Erg netjes dat het meerwerk niet in rekening werd gebracht omdat vanwege overname er minder was af te voeren en het intern verrekend werd.
Een goede ervaring.
Goed op de hoogte gehouden en alles in goed overleg.
Zelf nog van de auto afgeholpen.
Goede klantvriendelijkheid.
Op korte termijn diende mijn moeder naar een verpleeghuis te verhuizen. Woningontruiming-Regionaal kon op korte termijn een offerte opmaken en twee weken later de ontruiming van de woning...
Verbeterpunten of tips ?
Snelle en correcte manier van communiceren en nette wijze van werken. Er werden bij de ontruiming nog een aantal belangrijke items gevonden. Zeer tevreden.
Vriendelijk en flexibel in de afhandeling, prettig bedrijf om mee samen te werken in soms lastige omstandigheden
Uitstekend. Met name te maken gehad met mw. Slijkhuis. Al vanaf het eerste telefoontje vertrouwenwekkende en zeer dienstverlenende indruk. Goede prijs-/prestatieverhouding. Keurige uitvoering van de...
Ik heb een offerte aangevraagd voor een woningontruiming en schoonmaak in de regio Hoogeveen.
Verbeterpunten of tips ?
Bijzonder vlotte afhandeling, prettige communicatie en een eerlijke en duidelijke offerte. Zeer goede prijs.
Klantvriendelijk, meedenkend en flexibel.
Verbeterpunten of tips ?
Zie hierboven. Fijne samenwerking, snel en in moeilijke periode precies wat je nodig hebt om snel een woning leeg te krijgen als je zelf niet kan.
Duidelijke kommunicatie, snel en conform de afspraken
Verbeterpunten of tips ?
Zeer klantvriendelijk, duidelijke offerte, keurige oplevering en conform de gemaakte afspraken