Heel goed. Vriendelijke persoon die alle zorgen van mij afpraatte. Ik voelde me meteen gerustgesteld.

Hans Mooijenkind

Helaas door de omstandigheden gedwongen voor de 3e x in 2 jaar tijd met CVS zaken gedaan, tot volle tevredenheid.

Verbeterpunten of tips ?

snel reageren, duidelijke afspraken, vriendelijk

Carole

alles was goed geregeld

Marion

Vanaf de eerste kennismaking met mevrouw van Swieten tot het overhandigen van de sleutel meer dan tevreden. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen, deskundig, klantvriendelijk, kortom: prima bedrijf!

Verbeterpunten of tips ?

Vriendelijke en geduldige communicatie, grote deskundigheid, en perfecte oplevering

Zeer zorgvuldige, gedegen en professionele aanpak. Mark van den Honert is vriendelijk en heel goed in communiceren en afstemmen. Hij komt zijn afspraken nauwgezet na. Het huis is tip-top opgeleverd,... Zeer zorgvuldige, gedegen en professionele aanpak. Mark van den Honert is vriendelijk en heel goed in communiceren en afstemmen. Hij komt zijn afspraken nauwgezet na. Het huis is tip-top opgeleverd, zó netjes dat de verhuurder bij de voorinspectie direct akkoord ging voor de overdracht. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.

Marion

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend. Vanaf de kennismaking met mevrouw van Swieten tot en met de oplevering is alles in uiterste vriendelijkheid, met geduld en last but not least met... Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend. Vanaf de kennismaking met mevrouw van Swieten tot en met de oplevering is alles in uiterste vriendelijkheid, met geduld en last but not least met veel deskundigheid uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf 100 % aanbevelen!

Woningontruiming CVS werd aanbevolen door de directie van serviceflat Schouwenhove in Leiden. Deze aanbeveling heeft dit bedrijf dik verdiend. Goede, sterke communicatie. Overzichtelijke offerte,... Woningontruiming CVS werd aanbevolen door de directie van serviceflat Schouwenhove in Leiden. Deze aanbeveling heeft dit bedrijf dik verdiend. Goede, sterke communicatie. Overzichtelijke offerte, prima prijs en nette uitvoering. Er zijn ook nog boedelstukken naar het veilinghuis "Onder de boompjes" gebracht. Kortom, dit bedrijf verdiend een aanbeveling als u een woning te ontruimen heeft.

Verbeterpunten of tips ?

Klantvriendelijk, sterke communicatie, heldere taal en prima prijs !

De contacten waren van begin af aan telefonisch, per email en mondeling uitstekend. Na het eerste gesprek heb ik er dan ook van afgezien om andere offertes aan te vragen

Verbeterpunten of tips ?

Werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Goed verzorgde overeenkomst. Keurige definitieve nota per email met aanbod om die ook per gewone post op te sturen

regionaal rotterdam

(Bewerkt)

Het begon allemaal goed via mailcontacten. Het huis is leeg gehaald, geen klachten hierover behalve over de vensterbanken
De vensterbanken, in de huiskamer, die 6 jaar geleden met de...
De vensterbanken, in de huiskamer, die 6 jaar geleden met de renovatie bij alle flats geplaatst zijn, zijn helaas weggegooid/meegenomen. Ze zaten stevig vast in de muur. Woonstichting stuurt de rekening naar de familie voor nieuwe te plaatsen. Dit opgenomen met het bedrijf en dit werd ontkend, niets verwijderd. Klacht ingediend en 2 dagen gewacht zonder antwoord. Een feedback geschreven. Er is contact opgenomen met mij en na aandringen is het het geld verrekend. Helaas werd mij verschillende malen verweten dat ik niet zo snel een feedback had moeten schrijven en deze moest aanpassen na het verrekenen met het geld.

Verbeterpunten of tips ?

De afloop ,nadat de vensterbanken zijn verwijderd, heeft geen schoonheidsprijs gewonnen. Het had veel eerder opgepakt moeten worden en niet mij verwijten dat ik te snel een feedback geschreven had .

Ingrid

Vriendelijk personeel, correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Verbeterpunten of tips ?

Zeer klantvriendelijk personeel. Communicatie naar ontruiming was ook goed. De werkzaamheden waren correct uitgevoerd.