Swap

Groepvan 5 man kwam. Begonnen direct na kennismaken op rustige manier kratten naar binnen te brengen om eerst kleine spullen op te ruimen.
Dit alle zager geordend uit.
Ik ben weg gefaan...
Dit alle zager geordend uit.
Ik ben weg gefaan met het gevoel dat het wel goed kwam.
Werd 15 minuten voor oplevering gebeld.
Bij aankomst was alles keurig opgeruimd.
Alle ruimtes rustig evev door gelopen.
Prima service

Sterke punten :
Eerste opname voor offerte was prima.
Alle tijd en directe prijs opgave.
Zelfs na contract nog wat aanpassingen door wat minder werk.
Rustig gestaag...
Sterke punten :
Eerste opname voor offerte was prima.
Alle tijd en directe prijs opgave.
Zelfs na contract nog wat aanpassingen door wat minder werk.
Rustig gestaag doorwerkende groep.

Babette

Dit bedrijf levert ouderwetse service. Alles is goed geregeld. Afspraken worden nagekomen . De verhuurder was bij het opleveren van het huis zeer tevreden. Een hele zorg minder.

een uitkomst voor de mensen

Heeft alles perfect en volgens afspraak uit gevoerd.

Netjes, snel, en met veel aandacht en respect voor de bezittingen van de overledene

Verbeterpunten of tips ?

goede communicatie, veel overleg van tevoren en dus geen onverwachte zaken. De tevens geleverde afvalcontainer bleef helaas nog 2 dagen op straat staan, tot ongenoegen van de buurtbewoners; dus dat... goede communicatie, veel overleg van tevoren en dus geen onverwachte zaken. De tevens geleverde afvalcontainer bleef helaas nog 2 dagen op straat staan, tot ongenoegen van de buurtbewoners; dus dat kan beter

Uitstekend

Verbeterpunten of tips ?

Het was voor mij een wilde gok maar deze pakte goed uit. Snel en service-gericht dienstbetoon, duidelijke communicatie en heldere afspraken.

Beekum

Heel tevreden over dit bedrijf, alles netjes uitgeruimd. Ons een hoop werk uit handen genomen.

Verbeterpunten of tips ?

Zeer klantvriendelijk bedrijf, ook tevreden over de opgemaakte offerte.

Delta

Mijn ervaring opgedaan met uw serviceverlening is zeer netjes en bekwaam verlopen. De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid verlopen. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering was alles... Mijn ervaring opgedaan met uw serviceverlening is zeer netjes en bekwaam verlopen. De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid verlopen. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering was alles keurig volgens afspraak.

Mijn ervaring was goed. Goede comunicatie via de mail. Prima werk afgeleverd.

Renee

Dit bedrijf gaat doortastend te werk. Petje af hoe snel de woning van mijn moeder leeg is gehaald. Er wordt netjes gewerkt. De makelaar was zeer te spreken hoe netjes de woning was.

B. Weijn

Vanaf het eerste contact tot aan de eindoplevering aan de woningbouwvereniging verliep alles zeer vlot. Ze doen wat ze beloven tegen een zeer schappelijke prijs.

Verbeterpunten of tips ?

De communicatie is helder en geen verrassingen achteraf. De woning was volledig ontruimd en brandschoon. Doordat zowel de voor- als eindinspectie voor ons werd gedaan hebben wij er totaal geen... De communicatie is helder en geen verrassingen achteraf. De woning was volledig ontruimd en brandschoon. Doordat zowel de voor- als eindinspectie voor ons werd gedaan hebben wij er totaal geen zorgen over gehad.