Soraya Schuitemaker

Prettig bedrijf, duidelijke offerte en snelle reactie op mijn vragen.

Verbeterpunten of tips ?

Mevrouw Slijkhuis en haar collega’s zijn bijzonder deskundig en wat ook belangrijk is vriendelijk. Na de eerste afspraak waarbij gekeken werd wat er moest gebeuren in de woning van mijn overleden... Mevrouw Slijkhuis en haar collega’s zijn bijzonder deskundig en wat ook belangrijk is vriendelijk. Na de eerste afspraak waarbij gekeken werd wat er moest gebeuren in de woning van mijn overleden vader, kreeg ik een duidelijke offerte. Op de dag van de ontruiming is alles keurig gebeurd, woning leeghalen, gaatjes gevuld, lampen verwijderd en de vloerbedekking en de woning keurig veegschoon. Toen alles was gedaan mij gebeld zodat ik kon zien dat de woning keurig leeg was. Een hele geruststelling.

Karen

Prima ervaring. Prettige eerste afspraak en de ontruiming is zonder problemen verlopen. Wij konden ook op vrij korte termijn geholpen worden wat in ons geval zeer nuttig was.

Verbeterpunten of tips ?

Zeer vriendelijk en oprecht eerste gesprek. Communicatie efficient. Prijs goed.

Zeer tevreden.

Verbeterpunten of tips ?

Soepel in het maken van afspraken, het wijzigen van afspraken, regeling van details. Uitvoering geheel volgens afspraak.

o.a. Utrecht

Zeer prettige ervaring. Betrouwbaar, helder/duidelijk bij iedere contactmoment. Geeft mij (de klant) het gevoel in goede handen te zijn.

Idem als hiervoor omschreven

Prima ervaring, mooi op tijd , keurig uitleg gehad gebld nadat alles klaar was en zag er top uit.

Superschoon opgeleverd. Helemaal top

Hilversum

Ben erg blij met hoe het bedrijf de woning leeg geruimd heeft. Bij het afhandelen van de vele zaken bij een overlijden is het zo fijn wanneer het leeghalen van het huis uit handen gegeven kan... Ben erg blij met hoe het bedrijf de woning leeg geruimd heeft. Bij het afhandelen van de vele zaken bij een overlijden is het zo fijn wanneer het leeghalen van het huis uit handen gegeven kan worden.

Verbeterpunten of tips ?

Heel prettig geregeld, fijne mensen en prima communicatie .
Voor ons is het alle sterren waard.

Komt betrouwbaar en kundig over. Vlotte en correcte afwerking, houdt zich aan afspraken.

Verbeterpunten of tips ?

Zoals hierboven genoemd. Doen wat ze zeggen, alles verloopt vlot en correct. Ook woningbouw was zeer tevreden over de oplevering van de ontruimde flat.

Rene R

Telefonisch contact steeds erg prettig en doortastend. De eensgezinswoning is nu helemaal klaar voor de verkoop. De makelaar was hier over erg te spreken. Ook fijn om te weten dat inboedel die nog... Telefonisch contact steeds erg prettig en doortastend. De eensgezinswoning is nu helemaal klaar voor de verkoop. De makelaar was hier over erg te spreken. Ook fijn om te weten dat inboedel die nog bruikbaar is hergebruikt wordt. Kleding gaat naar het Leger de Heils.

Goede intake en werkafspraken gemaakt. Flexibele opstelling. Echter appartement was niet goed schoongeveegd na de ontruiming en niet alle spijkertjes waren verwijderd. Ook was er een lat niet... Goede intake en werkafspraken gemaakt. Flexibele opstelling. Echter appartement was niet goed schoongeveegd na de ontruiming en niet alle spijkertjes waren verwijderd. Ook was er een lat niet verwijderd uit de slaapkamer. Jammer, want 1e indruk was erg positief.

Heel tevreden, kwamen afspraken na en werkten zorgvuldig. Duidelijke informatie en offerte.