Delta

Bedrijf heeft de ontruiming van ons ouderlijk huis gedaan. Wij waren zeer tevreden over het nette en vlotte werk dat er is verricht. Huis was helemaal bezemschoon, inclusief de schuur. Zelfs de... Bedrijf heeft de ontruiming van ons ouderlijk huis gedaan. Wij waren zeer tevreden over het nette en vlotte werk dat er is verricht. Huis was helemaal bezemschoon, inclusief de schuur. Zelfs de kliko's waren schoon.
Zeer tevreden over fijne samenwerking en fijn contact met mevr. Slijkhuis van afdeling Delta.Zij heeft een duidelijke offerte gemaakt en we hebben prima overlegd over verschillende zaken. Wij zullen het bedrijf zeker aanbevelen aan mensen die voor gelijke situatie staan.

Mevr Hout

Mijn ervaring met huisontruiming regionaal is erg goed. De woning is netjes opgeleverd. De nieuwe bewoners maakten hierover een compliment

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie is snel en duidelijk

De Nijs

Ja

Dhr Abe

Het inschakelen van woningontruiming regionaal is mij zeer prettig bevallen. Je wordt keurig te woord gestaan en ze hebben verstand van zaken. De goede cotacten die dit bedrijf met veilinghuizen... Het inschakelen van woningontruiming regionaal is mij zeer prettig bevallen. Je wordt keurig te woord gestaan en ze hebben verstand van zaken. De goede cotacten die dit bedrijf met veilinghuizen heeft is een uitkomst. Alles wordt voor je geregeld. De ontruiming is naar wens verlopen.

Ga zo door !

Prima werk geleverd, huis keurig schoon en opgeruimd achter gelaten. Heel fijn dat alle gaten in muren en plafonds netjes zijn gedicht. Niks op aan te merken, ga zo door.

Velemans van Daal

De ervaring met het bedrijf is goed, komt afspraken na en is niet al te duur. Goede werkzaamheden verricht.

De ervaring is Goed

Jan ten Dam

Correcte en uitstekende communicatie vooraf en achteraf. De klant is daardoor goed op de hoogte wat er gaat gebeuren . Uitvoering geheel conform afspraak.

Zie boven.

Patricia Pak

UItstekende ervaring. Kan het iedereen aanraden.

Verbeterpunten of tips ?

Uitstekende ervaring met v.d. Honert. Alles is goed. Klantvriendelijk, correct, komt afspraken na. Kortom echt een aanrader. En wij waren erg blij met deze oplossing om het huis zo leeg te laten... Uitstekende ervaring met v.d. Honert. Alles is goed. Klantvriendelijk, correct, komt afspraken na. Kortom echt een aanrader. En wij waren erg blij met deze oplossing om het huis zo leeg te laten halen. Niet twijfelen maar doen als het nodig is !!!!

Wij waren erg tevreden over het hele proces. Het was een grote opluchting dat na ruim 3 jaar het ouderlijk huis eindelijk ontruimd kon worden

Verbeterpunten of tips ?

Erg klantvriendelijk en service gericht.

(Bewerkt)

Rap, grondig, schoon, efficient en vriendelijk. De communicatie over de verdere afhandeling na afloop (wat is er met de inboedel gebeurd en wanneer krijg ik de nota) kan beter. Dat is niet de... Rap, grondig, schoon, efficient en vriendelijk. De communicatie over de verdere afhandeling na afloop (wat is er met de inboedel gebeurd en wanneer krijg ik de nota) kan beter. Dat is niet de verantwoordelijkheid van de klant, maar van de leverancier.

Zie boven.