Soenita sewlal

Zeer goed verpakt
2 radiatoren besteld tot nu toe 1 uitgepakt ziet er goed uit
Echt een aanrader

Engelbert Zwijnenberg

Snelle levering en lage verzendkosten in mijn geval.

Goede site en prijzen

V. Gennissen

Douchewand

Goed, snel, compleet & mooi

Josephina Weerelds

Kraan gekocht, in 2 delen te installeren. Lekt langs alle kanten

Snelle verzending

Reactie Woon-discounter.nl:

Vervelend dat de kraan lekt. Een tijd geleden hebben wij al contact met u opgenomen betreffende deze bestelling. Echter hebben we niets meer vernomen. Wij horen dit graag nog van u.
Het is...
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een kraan lekt. Wij geven op al onze producten 5 jaar garantie. Mocht er iets niet in orde zijn dan kijken we graag naar een gepaste oplossing.

Derk

Uitstekend contact met Bas via de telefoon. Snelle service en levering.

Persoonlijk en meedenkend

Bas van Ee

Prima!

Snelle levertijd, en prettige klantenservice

Corina Heurter

Douchegoot gekocht. En op de aangegeven dag keurig bezorgt.

Je kan erop rekenen

Helwin Clemens

Kleur van de tegels die ik heb besteld viel veel lichter uit dan op de foto op de site !

Levering

Reactie Woon-discounter.nl:

Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens was. Tegels is inderdaad een moeilijke productgroep betreft foto's op de website. Eventueel kan er een gratis sample aangevraagd worden om de... Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens was. Tegels is inderdaad een moeilijke productgroep betreft foto's op de website. Eventueel kan er een gratis sample aangevraagd worden om de exacte tegel thuis te bekijken. Het is ook mogelijk om ons gehele assortiment aan tegels in de showroom te bekijken.

Arjan Boers

Zeer mooie design radiator besteld,volgende dag al geleverd
Het past perfect in de badkamer

Topkwaliteit en helemaal niet duur!