Marcel

Prima service en aftersales, zelfs na afloop van de al lange garantieperiode. Ruim assortiment en scherpe prijzen.

Product besteld waar blijkbaar veel fouten worden gemaakt bij bestellen (en ook ik maakte die fout); werd keurig gebeld en de zaak werd rechtgezet!

klusbedrijf johan van rens

Te laat geleverd

heel vriendelijk aan de lijn
en goede service

Fasina

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf vriendelijk en behulpzaam. Gaat in op de wensen van klant. Weet waar ze het over hebben. Professional houding. Ik ga zeker vaker bestellen dat staat vast.

Tijdens een telefonisch gesprek wist de medewerker al wat ik nodig had en kreeg een goede uitleg over het materiaal.

Levering snel , reactie snel , Transport laat te wensen over alles door en over elkaar in de bus , ik zou niet verbaast zijn wanneer we de materialen op het project uitpakken dat het dan beschadigd... Levering snel , reactie snel , Transport laat te wensen over alles door en over elkaar in de bus , ik zou niet verbaast zijn wanneer we de materialen op het project uitpakken dat het dan beschadigd is .

Reactie Woon-discounter.nl:

Bedankt voor het compliment over ons als bedrijf. Vervelend dat uw ervaring met de transportdienst minder is geweest. Wij maken gebruik van een externe transportdienst en proberen, in samenwerking,... Bedankt voor het compliment over ons als bedrijf. Vervelend dat uw ervaring met de transportdienst minder is geweest. Wij maken gebruik van een externe transportdienst en proberen, in samenwerking, onze producten zo snel en goed mogelijk bij u af te leveren. Mochten er eventuele beschadigingen zijn dan worden wij hier graag van op de hoogte gesteld, zodat we dit op een passende wijze op kunnen lossen!

Lisanne Stevens

De lage prijzen

van der Linden

Heel goed, voor mij een dikke 10

goede service bij omruilen [ beschadiging ]

Robertson

Een goed ervaring. Levering was snel geleverd en de douchewand was gewoon perfect zoals op de foto.

Ja een hele snelle levering van de product.

Netjes afgehandeld en geleverd