Het bestellen ging niet helemaal goed want ik kreeg geen mailbevestiging van mijn bestelling. Gelukkig was 1 telefoontje naar de helpdesk voldoende om dit probleem op te lossen.

Goede kwaliteit voor weinig geld

Prima correct en snel

Goede uitleg bij vragen

Yvo Boudenoodt

Snelle levering zoals afgesproken

Vlotte omwisseling tgv. beschadiging !

Goede ervaringen, snel geleverd conform afspraak.

Vlotte afhandeling

Mooie douchewand, slechte klantenservice

Mooie douchewand voor een prima prijs

Reactie Woon-discounter.nl:

Fijn om te horen dat de douchewand naar wens is geweest! Wat betreft de klantenservice vinden wij het jammer dat u niet naar wens bent geholpen. Wij willen namelijk iedere klant zo snel en goed... Fijn om te horen dat de douchewand naar wens is geweest! Wat betreft de klantenservice vinden wij het jammer dat u niet naar wens bent geholpen. Wij willen namelijk iedere klant zo snel en goed mogelijk te woord staan. Zoals begrepen via de telefoon ging dit om een bepaalde medewerker die u te woord heeft gestaan. Wij gaan dit met hem bespreken en ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurd!

Ik heb een douchescherm besteld en ben hier erg tevreden mee. Het is een stuk voordeliger dan in de bouwmarkt en is zeker net zo goed qua kwaliteit. Duidelijke site met montage instructies.

Beteouwbaar en snelle correcte service

Voordelig

José heuvelmans

Snelle afhandeling.
Alleen degenigge die het bracht .was erg onvriendelijk. En vroeg me zelf of ik zelf de doch wand uit de bus wauw pakken .
Een dochwand weegt heeeeeel...
Snelle afhandeling.
Een dochwand weegt heeeeeel Veerle.

Het bedrijf kan ik aanbevelen .
Niet de koetsier die het bracht

Renate

Uitstekende service. Snelle reactie op vragen per mail.
Correcte bezorging.

Snelle service, overzichtelijk website. Klantenservice is vrij direct. Niet slecht maar kan beter.