B&B Atelier Thierry Voorst

Prima - snelle levering - goede prijs - goed product.

Snelle levering.

P. Varkdvisser

(Bewerkt)

Goede service.
Douchescherm besteld welke niet op voorraad was, kreeg keurig een mail met ander voorstel.
Snelle levering.

Goede service, snelle levering, klantvriendelijk.

Snelle levering en daarna ook nog heel erg behulpzaam om strip van douche wand na testuren

Mondeling contact was heel erg goed.

Goede ervaring met het bedrijf. Wel is de levering eerst vergeten in te plannen waardoor ik op mijn vrije dag niks ontving. Op een andere dag is dit wel correct geleverd. Ook zijn de missende... Goede ervaring met het bedrijf. Wel is de levering eerst vergeten in te plannen waardoor ik op mijn vrije dag niks ontving. Op een andere dag is dit wel correct geleverd. Ook zijn de missende schroefjes nageleverd per post.

Goede service.

Max

Via marktplaats.nl uitgekomen bij woon-discounter. Erg blij met de aankoop.

Helder en snel!

ilse corstjens

Had verkeerde maat doorgegeven bij bestelling, na mailtje toch direct in orde en cash teveel op mijn rekening binnen de week, top!

Idem

Douchewand besteld

product was met zorg verstuurd

Jimmy Jacobs

Wat een fijn bedrijf. Klantvriendelijkheid 10+. Zo kom je ze niet vaak tegen.
Wij hebben een douchewand 3 jaar geleden gekocht, deze was gesprongen zonder een aanwijsbare reden.
Eén...
Wat een fijn bedrijf. Klantvriendelijkheid 10+. Zo kom je ze niet vaak tegen.
Eén mailtje naar de klantenservice en het werd opgelost.

Prijs - kwaliteit zeer goed.
Service 10+
Snelle en directe communicatie
Vriendelijke en behulpzame klantenservice

MvanBrink

Goede ervaring.

Bij het bestelproces gaf ik een voorkeurstijdstip voor levering, hier heeft men gevolg aan gegeven! Ik werd netjes 15 minuten voor levering gebeld door de chauffeur dat hij er bijna was, topservice!