Helaas is/de ruit beschadigd geleverd! De tweede levering niet gekregen en de koop geannuleerd. Zit nu op een mail te wachten waarin er een afspraak wordt gemaakt om de beschadigde douchewand op te... Helaas is/de ruit beschadigd geleverd! De tweede levering niet gekregen en de koop geannuleerd. Zit nu op een mail te wachten waarin er een afspraak wordt gemaakt om de beschadigde douchewand op te halen! Had een iets eerdere feedback verwacht!
Personeel aan de telefoon is/erg vriendelijk en begripvol!
Het vervoersbedrijf zou ik overwegen of ik daar mee door zou gaan....zij komen hun afspraken niet na!

Zie hierboven

Reactie Woon-discounter.nl:

De transportdienst kan de grote drukte niet aan. Daardoor zijn we inmiddels overgestapt naar een ander transportbedrijf. De douchewand is inmiddels al wel opgehaald bij de klant.

shila van geenen

Slecht, betaling is gedaan maar nog steeds geen levering.
Heb al 3 mails uitgestuurd en 5 keer gebeld.
Elke keer gaan ze het uitzoeken. Maar geen antwoord.

ja, ontwijkend antwoord geven

Reactie Woon-discounter.nl:

De transportdienst kan de grote drukte niet aan. Op dit moment zijn we net overgestapt naar een nieuwe transportdienst waardoor alles weer geleverd kan worden.

Thea R

Daar ik een douche wand heb besteld en deze bij het plaatsen in honderden duizend stukjes is gevallen, heb ik Woon-discounter gebeld voor een nieuwe douchewand en werd mij verteld dat ik deze wel... Daar ik een douche wand heb besteld en deze bij het plaatsen in honderden duizend stukjes is gevallen, heb ik Woon-discounter gebeld voor een nieuwe douchewand en werd mij verteld dat ik deze wel vergoed kreeg. Een paar dagen later stond er een nieuwe douche wand en hoefde ik hier inderdaad niets voor te betalen. Super, Super service,

Heel vriendelijk personeel en komen na wat ze beloven.

Roel

ZEER SLECHTE SERVICE !!!! De waskom (showmodel) die ik voor €37.50 via internet bestelde is de dag NA mijn bestelling blijkbaar in de winkel aan een ander verkocht. Krijg van Renate doodleuk te... ZEER SLECHTE SERVICE !!!! De waskom (showmodel) die ik voor €37.50 via internet bestelde is de dag NA mijn bestelling blijkbaar in de winkel aan een ander verkocht. Krijg van Renate doodleuk te horen dat ik dan maar €37.50 moet bijbetalen voor een zelfde model uit de doos..... Ik heb gevraagd voor water bij de wijn, was onmogelijk. Omdat Renate zelfs zo'n simpele service niet wil leveren heb ik m'n hele bestelling van +-€500 maar helemaal afgezegd.

Via internet een prijs technisch aantrekkelijke douche wand gezocht

duidelijke webwinkel

Goede levering. Product moest retour. Opzich werd het product snel weer opgehaald. Alleen de communicatie vond ik slecht. In korte tijd een paar keer gebeld. Maar kreeg verschillende mensen aan de... Goede levering. Product moest retour. Opzich werd het product snel weer opgehaald. Alleen de communicatie vond ik slecht. In korte tijd een paar keer gebeld. Maar kreeg verschillende mensen aan de lijn. Moest steeds opnieuw situatie uitleggen.

Na retour is het bedrag nog steeds niet teruggestort. Dat vind ik zeer kwalijk.

Snelle levering.

Reactie Woon-discounter.nl:

Het bedrag is inmiddels terug gestort. Dit kan soms wat langer duren. In onze algemene voorwaarden staat dat het binnen 14 dagen terug gestort moet worden door ons.

sander will

Niet tijdig geleverd volgens afspraak!!!

Reactie Woon-discounter.nl:

Het transportbedrijf heeft grote problemen gehad met de drukte waardoor niet aales op tijd geleverd kon worden. Inmiddels werken we met een nieuw transportbedrijf waardoor alles weer op het juiste... Het transportbedrijf heeft grote problemen gehad met de drukte waardoor niet aales op tijd geleverd kon worden. Inmiddels werken we met een nieuw transportbedrijf waardoor alles weer op het juiste moment geleverd kan worden.

Ane van Haaren

Vlott, correcte levering ! Lage prijs. Jammer slechts, dat er een volstrekt onbegrijpelijke handleiding bij was.

Snelle bezorging en tot in huis gebracht

B.F.Ruts

19 April 2017 douche wand ontvangen, 6 weken later werd deze geplaatst, tijdens het plaatsen viel de gehele wand in wel een paar honderdduizenden stukjes. Douchewand-Discounter gebeld en wat ik te... 19 April 2017 douche wand ontvangen, 6 weken later werd deze geplaatst, tijdens het plaatsen viel de gehele wand in wel een paar honderdduizenden stukjes. Douchewand-Discounter gebeld en wat ik te horen kreeg, verbaasde mij zo zeer, ik kreeg de wand vergoed, dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Een bedrijf met vriendelijk personeel en een super service.