Goede prijs

snele levering

Ron Min

Snel, betrouwbaar en goed!

Snel, betrouwbaar en goed!

E. Lange

Goede website, makkelijk in gebruik. Telefonisch goed te woord gestaan. Snelle levering.

Heel prettig dat we op rekening konden kopen terwijl we nog niet bekend waren.

Espresso Romadati

Het is een goed georganiseerd bedrijf.

Meedenken en advies geven bij aankoop.

Marjan

Bestellen van twee douchewanden

Prettige website en goede en snelle informatievoorziening aan de telefoon. Degene die belde wist direct mijn gedetailleerde vragen te beantwoorden. Negatief puntje: 25 euro betalen voor levering en... Prettige website en goede en snelle informatievoorziening aan de telefoon. Degene die belde wist direct mijn gedetailleerde vragen te beantwoorden. Negatief puntje: 25 euro betalen voor levering en ze brengen het tot aan de eerste deur van het gebouw? En niet eens over de drempel? Beetje jammer. Ik mag blij zijn dat de breedste wand 60 cm was, want iets groter had ik niet kunnen tillen/slepen. Daarom geen 5 sterren.

PRLS

Zeer goed.

Extra info over de verzending en samenvoegen van producten. Vriendelijke aflevering. Op tijd en vooraf geveld dat ze er aan komen.

Goede service
Jammer dat er niet op Zaterdag geleverd wordt.

Ik werd netjes gebeld voordat de chauffeur er was.

Kwaliteit

Souad

Goede communicatie en snelle levering.

goed benaderbare klantenservice.

We kregen een mail dat we op een link konden klikken na 21.30 uur om te zien wanneer de spullen geleverd zouden worden.
Link werkte niet. Volgende dag bedrijf gebeld dat de levering zou...
Link werkte niet. Volgende dag bedrijf gebeld dat de levering zou verzorgen. Bedrijf wist van niets. Moesten contact opnemen met woon-discount. Die gebeld bleek dat ze de levering zelf verzorgde in ons gebied.
Heel vreemd dat je dan een link krijgt voor track en trace. Komt niet professioneel over.

snelheid van levering

Reactie Woon-discounter.nl:

Geachte meneer, mevrouw A. Bergen,
Wij proberen juist steeds betere service te verlenen aan onze klanten.
Geachte meneer, mevrouw A. Bergen,
Wij proberen juist steeds betere service te verlenen aan onze klanten.
Het klopt dat u eerst een link krijgt vanuit ons systeem, wij kunnen namelijk nog niet al onze bestellingen zelf leveren. Vandaar dat alles eerst via het systeem verwerkt wordt en daarna halen wij onze route er tussen uit.
Wij sturen dezelfde dag onze klanten een mail dat de eerder verzonden track & trace link komt te vervallen. Zo ook naar u.
Wij brengen dan met meer zorg de bestelling naar onze klanten, en mijn collega is overal van op de hoogte dus kan op dat moment ook de vragen beantwoorden die de klant dan nog heeft.
Er wordt veel meer service geboden als wij zelf leveren, en er wordt netter om gegaan met uw aankoop.
Met vriendelijk groet,
Woon-discounter