I.M.Essed

Bij allereerste bestelling maar 2 van de vijf producten geleverd. Na een telefoontje dezelde dag de overige 3 producten geleverd. Prima.

Zie beschrijving hierboven.

Hendrickx paul

Correct en hulpvaardig bedrijf

stipte levering

de chat funktie heeft ons goed geholpen om een keus te maken.

Zeer klantvriendelijk.
Glazen douchewand was zeer matig verpakt. En dus beschadigd.
Maar uitstekend opgelost!!

Communicatie is ijzersterk.

Positief

Duidelijke informatie
Vriendelijke medewerker van de klantenservice

Corina

Perfect geregeld

Super bezorgservice

Patrick

Raar bedrijf om meerdere redenen! op zoek naar steenstrips hadden wij bij een aantal bedrijven samples en prijzen in overweging genomen.
Beslissing genomen om er 1 te nemen blijkt deze ineens...
Beslissing genomen om er 1 te nemen blijkt deze ineens duurder als de week ervoor! uiteraard gaan bellen en dan krijg je verhaal was dat het een aanbieding was. Dat bleek echter nergens uit want het stond niet vermeld en wij hadden wij hadden alles uitgeprint, ook op google shopping stond nog de oude prijs vermeld en bij google komen tijdelijke aanbiedingen niet voor. Lang verhaal kort er werd niks aan de nieuwe prijs gedaan en ik had dus gewoon pech gehad...lekkere service. Dan de tegellijm, die verkopen ze dus niet? wat op zich al heel stom is als je zulke producten verkoopt, iedereen die tegels besteld wil die ook monteren toch? Maar goed waarschijnlijk verdienen ze genoeg en hebben ze die extra omzet niet nodig. Dan maar is gaan informeren welke lijm ze adviseren en dan komt het antwoord dat moet je maar bij de bouwmarkt uitzoeken wij verkopen alleen tegels.... dat geloof je toch niet! Kortom het is dat ik dezelfde strips nergens anders kon vinden anders had ik ze zeker niet bij ze gekocht.

Snel geleverd, dat dan weer wel.

Reactie Woon-discounter.nl:

Geachte meneer P. van der Velde,
Wij vinden het jammer dat u zo ontevreden bent over onze service.
Geachte meneer P. van der Velde,
Wij vinden het jammer dat u zo ontevreden bent over onze service.
Wij hebben onze kennis wat de steenstrips betreft in huis, voor de lijm zijn velen soorten te verkrijgen. En hier hebben wij helaas niet de kennis van, wat ik kan begrijpen dat dit vreemd overkomt. Maar dan is het toch beter dat wij u door verwijzen naar een betere bouwmarkt voor dit product, en dat u dan het juiste product gaat gebruiken voor u stenen.
Woon-discounter

Joost

Douchewandje gekocht van 2m hoog x 1,50 breed.
+ zijwandjes.

Douchewandje gekocht van 2m hoog x 1,50 breed.
+ zijwandjes.

de kartonnenverpakkingen van de zijwandjes zagen er best stevig en dik genoeg uit, maar toen ze binnen stonden zag ik bij het uitpakken dat er flink wat putten, deukjes, hoekjes eruit; gaatjes in karton zaten. Bij een paar gaatjes kon je tot op de douchewand kijken. Tijdens het vervoer zijn er dus flink wat andere verpakkingen tegenaan gezet / gevallen waardoor de verpakking van mijn douchewand vol met beschadigingen kwam te zitten.

Na uitpakken lijkt het er op (na korte inspectie) dat er geen beschadigingen op de douchewand zelf zitten, maar dat is dan meer geluk dan wijsheid.

Verder zou ik het wel handig vinden als je via de site bij het bestellen van een bredere douchewand dat je getipt wordt: zwaar en kolossaal product --> realiseert u zich dat het lastig is om het naar boven te krijgen. Dan had ik waarschijnlijk een douchewand uit 2 delen besteld.