Fijn en snel contact via de mail, tevens werd de afspraak snel ingepland. Tijdens de bouwkundige keuring uitgebreide uitleg gekregen over de staat van de woning. Duidelijk en overzichtelijk...Fijn en snel contact via de mail, tevens werd de afspraak snel ingepland. Tijdens de bouwkundige keuring uitgebreide uitleg gekregen over de staat van de woning. Duidelijk en overzichtelijk bouwkundig rapport ontvangen binnen een paar dagen.
Rob Beukeboom
Positief, volgens mij grondig bekeken
Taheri/Beekenkamp
Merijn van Broekhoven
Plezierig, direct contact
Rob Donker Curtius
Zeer goede ervaring, inspectie is op korte termijn grondig uitgevoerd
vd. Hiele
Particuliere koper/ R. Klasen
Pretttige wijze van contact en voldoende ruimte om vragen te stellen. Verslag kan ik gebruiken als onderhoudsplan voor de woning waarbij ik eigen proioriteten kan stellen gebaseerd op eigen...Pretttige wijze van contact en voldoende ruimte om vragen te stellen. Verslag kan ik gebruiken als onderhoudsplan voor de woning waarbij ik eigen proioriteten kan stellen gebaseerd op eigen wensen.
A. Ouwehand
Uitstekend
Michel van den Heuvel
-Op tijd aanwezig -Kennis van inhoud omtrent gemaakte afspraken -Zeer kundig en verstand van zaken aangaande inspecties -Geeft tips en adviezen