Keuring op zeer korte termijn en daarna een snelle afhandeling van het rapport. Vlotte reactie op vragen via de mail. Top!
Snelle en vlotte reactie op mail en telefoon. Bouwkundig onderzoek kon op korte termijn worden uitgevoerd. Goede indruk van de uitgevoerde keuring. Binnen 3 dragen een overzichtelijke rapportage,...Snelle en vlotte reactie op mail en telefoon. Bouwkundig onderzoek kon op korte termijn worden uitgevoerd. Goede indruk van de uitgevoerde keuring. Binnen 3 dragen een overzichtelijke rapportage, voorzien van goede toelichting en advies.
Frank de Kort
Erg positief. Jasper is duidelijk iemand die weet waar hij het over heeft. De inspectie was erg uitgebreid en diepgaand. Zijn rapport was helder en de adviezen waren duidelijk. Ook over de snelheid...Erg positief. Jasper is duidelijk iemand die weet waar hij het over heeft. De inspectie was erg uitgebreid en diepgaand. Zijn rapport was helder en de adviezen waren duidelijk. Ook over de snelheid van het leveren van het rapport waren we zeer te spreken. Kortom, een aanrader.
Goede ervaring. Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden, duidelijke uitleg tijdens keuring en rapport snel ontvangen.
Zeer goede ervaringen met de inspectie
Sehr kompetente und freundliche Beratung
Piet Jongepier
Houdt zich uitstekend aan afspraken. Vakkennis zeer goed. Van harte aanbevolen!
Jac
Ik wilde graag een onafhankelijk, deskundig advies over de staat van een constructie onderdeel. Ik heb zowel de inspectie als ook de rapportage als bijzonder professioneel ervaren.