We zijn fijn geholpen en een stuk wijzer geworden over de woning.
Snel oog, ook voor details. Rapport geeft een goed overzicht weer. Heel tevreden!
Prima. We zijn erg tevreden. De uitslag heeft ons geholpen met onze beslissing.
Top
Marcel Stroo
Nauwkeurige inspectie en ruim voldoende kennis van zaken
Uitstekend!
Bart de Kuijper
In een woord Uitstekend. Jasper legde tijdens de keuring duidelijk dingen uit. Gaf ook tips voor het verduurzamen van de woning en gaf helder inzicht in de verbeterpunten. Ik raad iedereen...In een woord Uitstekend. Jasper legde tijdens de keuring duidelijk dingen uit. Gaf ook tips voor het verduurzamen van de woning en gaf helder inzicht in de verbeterpunten. Ik raad iedereen Wooninspectie Zeeland aan.
Professioneel bedrijf. Heldere communicatie en komt afspraken na. Bouwkundige keuring zeer vakkundig uitgevoerd. Inspecteur heeft kennis van zaken. Rapport is helder en snel aangeleverd. Top!
We waren zeer tevreden. Nam de tijd voor onze vragen en gaf adviezen. Rapport is duidelijk.
Goede inspectie, fijn contact, helder oordeel. Rapport was toegezegd voor het weekend en kwam vrijdag 's avonds rond 21 uur. Ik heb begrip voor de werkdruk, maar dat is wel een beetje laat. Staat...Goede inspectie, fijn contact, helder oordeel. Rapport was toegezegd voor het weekend en kwam vrijdag 's avonds rond 21 uur. Ik heb begrip voor de werkdruk, maar dat is wel een beetje laat. Staat tegenover dat ik op schriftelijke vragen in het weekend snel antwoord kreeg.