Als professioneel ervaren en er werd grondig te werk gegaan. Van de kruipruimte tot de dakpannen. In elk hoekje werd gekeken. Ook werden al onze vragen beantwoord.
M de Geus
Als heel plezierig en professioneel ervaren. Er werd overal grondig naar gekeken; van de kruipruimte tot de dakpannen. Alle vragen die wij hadden werden ook beantwoord.
Wies Boogaard
Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer positief. De bouwkundige keuring is netjes en precies uitgevoerd. Op al mijn vragen kwam een prima antwoord dat tevens ook verwerkt is in de rapportage. Die...Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer positief. De bouwkundige keuring is netjes en precies uitgevoerd. Op al mijn vragen kwam een prima antwoord dat tevens ook verwerkt is in de rapportage. Die rapportage werd snel en netjes opgeleverd.
Delfine Renson
Wij zijn erg tevreden over Jasper en Wooninspectie Zeeland. Jasper is zeer professioneel en heeft een gedegen rapport opgeleverd.
Zeer aan te bevelen!
H c m LENAERTS
Uitstekende - en prima verzorgde bouwkundige taxatie met scherpe-en alerte aandacht voor alle voorkomende praktische ( verleden,huidig en toekomstig) zaken inzake woning en praktijkruimte.
Hermans
Kundig en zeer flexibel
Snel, vriendelijk en duidelijk
Stefan
Bij dit bedrijf een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het raport is duidelijk met fotos en snel geleverd! Ook de afspraak was snel geregeld!
Robin
Afspraak maken is heel makkelijk en flexibel. Goede, professionele en duidelijke communicatie. Zeer snel het duidelijke en nette rapport in huis! Wij zijn zeer tevreden!