Erg fijn was het feit dat we stalen mee naar huis mochten om de juiste kleur te bepalen. We kregen fijn de ruimte om zelf te zoeken. Daarnaast was er alle ruimte voor extra informatie.
Keurig geholpen.

Twee jaar geleden een leuke workshop gedaan. Nu tijdens ons eerste oriënteerde bezoek hebben we een beeld gekregen van het interieur wat we graag zouden willen. We werden prettig te woord gestaan en... Twee jaar geleden een leuke workshop gedaan. Nu tijdens ons eerste oriënteerde bezoek hebben we een beeld gekregen van het interieur wat we graag zouden willen. We werden prettig te woord gestaan en deskundig geholpen. Hierna een afspraak gemaakt voor kleur en meubel advies. Goed voorbereid met foto's van de ruimte, behang en een plavuis gingen we naar de afspraak. De medewerkster had hierdoor een goed beeld gekregen van de mogelijkheden. Heeft ons naar tevredenheid geholpen, ook de dag daarna nog iets willen wijzigen. Dit was geen probleem!

Mensen zijn vriendelijk , voorkomend, geintreseerd ,real ,bekwam , ik vond ook wat ik wilde hebben.

De jong ej

Rustige en vriendelijke zaak. Verkoop goed onderbouwd / ondersteunend. Prettig aankoop gedaan

Mooi pand .goed personeel niet opdringerig..altijd bereid advies te geven.

Prettig contact en prima zaken gedaan.

V. van Wees

Hele fijne ervaring. Je kunt rustig rondkijken en zodra je vragen hebt neemt men de tijd om alles haarfijn uit te leggen.
Wij zijn heel prettig en vriendelijk geholpen.

Heel goed geholpen. wij komen hier zeker weer terug