th.merkuur

Aankoop in het verleden heeft ons doen besluiten weer voorWoonrijk te kiezen.
goed en vriendelijk geholpen

Uitstekende adviezen en een prima service

Patricia

Mooie winkel fijne ongedwongen sfeer. Goede info

burgmeijer

Keurig bedrijf met goede producten. overzichtelijk en vriendelijke verkopers.

Wij hebben onlangs nieuwe meubels hier gekocht,en zijn zeer tevreden over manier waarop wij zijn geholpen!
Zo behulpzaam en vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt.

Prima geholpen bij keuze meubels.
Niet opdringerig. Al eerder inkopen gedaan bij woonrijk.

Deskundig advies, zonder dat er enige dwang werd uitgeoefend. Enthousiast en meedenkend. Wij zijn zeer tevreden hierover.

Gerben Elderhorst

Liepen op zaterdag 13-10-2018 even naar binnen bij Woonrijk Langedijk om naar een nieuwe bank te kijken.
We wilden wat informatie over de mogelijkheden en stoffen. We stonden met de adviseur te praten en zagen toen Sandra voorbij lopen, even goed kijken of ze het wel was, want zij had ons 12 jaar geleden een Nobilia keuken verkocht. Waar we nog steeds heel blij mee zijn. Er mankeert nog steeds niets aan, dat is Duitse kwaliteit. We zijn toen zo goed geholpen door Sandra, niks was haar te veel, klant is koning bij haar een topper. Vandaar dat we daar weer even naar binnen liepen en weer netjes geholpen werden. Niet opdringerig gewoon lekker ontspannen.

Fam. Cupido

In juni een nieuwe bank uitgezocht, Melia. Met hulp van Karla Boontjes aangepast aan onze wensen. Wij wilden nog graag een armleuning aan de 1.5 zits. Ze belde onmiddellijk of dat mogelijk was.... In juni een nieuwe bank uitgezocht, Melia. Met hulp van Karla Boontjes aangepast aan onze wensen. Wij wilden nog graag een armleuning aan de 1.5 zits. Ze belde onmiddellijk of dat mogelijk was. Inmiddels staat het bij ons thuis, en het bevalt perfect. Precies zoals we hoopten. Met dank aan Karla!

F. Bonsel

De serviceafdeling heeft moeite gedaan om bij auping te informeren of bepaalde onderdelen nog leverbaar waren. Helaas!
Toen we na vier weken bij de afdeling "slapen" ons probleem voorlegden,...
Toen we na vier weken bij de afdeling "slapen" ons probleem voorlegden, werden we vriendelijk te woord gestaan en er werd met ons meegedacht en de verschillende mogelijkheden voorgelegd.
Wij verwachten levering en montage vande nieuwe spiralen met motor binnen korte tijd.