Mooie winkel, ruime keuze en deskundig en aardig personeel
Vakkundig geholpen, prettig e sfeer
Fam. Jonker
Ondanks dat wij in Alkmaar wonen gaan we regelmatig naar Woonrijk om aankopen te doen. Dit keer hebben we 2 nieuwe auping matrassen en nieuwe spiralen bij de slaapafdeling gekocht. Wij...Ondanks dat wij in Alkmaar wonen gaan we regelmatig naar Woonrijk om aankopen te doen. Dit keer hebben we 2 nieuwe auping matrassen en nieuwe spiralen bij de slaapafdeling gekocht. Wij zijn hierbij uitstekend geholpen door verkoopadviseur Peter van der Laan. Hoewel de aflevering en installatie nog moet plaatsvinden op dit moment niets dan lof.
Mooie grote zaak met zeer ruime keus en goed geprijsd.
Somers
Heel goed, eind vorig jaar hebben wij hier al meubelen besteld in verband met onze verhuizing. Nu een Auping bed gekocht. Wij werden wederom goed geadviseerd en zeer vriendelijk geholpen.
Ik werd geweldig geholpen, om een matras uit te zoeken. Hij keek heel goed hoe de houding op het bed was. Ook pakte hij er een matras bij en legde die naast me neer. Zodat ik van de ene naar...Ik werd geweldig geholpen, om een matras uit te zoeken. Hij keek heel goed hoe de houding op het bed was. Ook pakte hij er een matras bij en legde die naast me neer. Zodat ik van de ene naar de andere kant kon rollen. En niet helemaal uit het bed vandaan hoefde, om een ander matras te proberen. Ik ben invalide en dat was voor mij heel veel waard. Hij stond ons heel netjes en met alle geduld te antwoord.
Buter
Ervaring is zeer positief: kennis tav het te verkopen product, prettige omgang, goede vriendelijke maar ook zakelijke verkopers/ verkoopsters, uitnodigende en behulpzame balies.
Fam kiekens
Aan de verkopers ligt het niet de afhandeling van Beschadiging bij levering van de kunststof voordeur laat bij afhandeling amateuristisch te wensen over! Geen enkele verantwoordelijkheid wordt...Aan de verkopers ligt het niet de afhandeling van Beschadiging bij levering van de kunststof voordeur laat bij afhandeling amateuristisch te wensen over! Geen enkele verantwoordelijkheid wordt genomen waarbij inmiddels twijfels zijn of zij überhaupt verzekerd zijn voor aangerichte schade. Excuses voor het niet nemen van verantwoordelijkheden zijn bijna kinderachtig
Winkelpersoneel, vriendelijk en ter zake kundig Personeel expeditie, vriendelijke en hulpvaardig