Onze ervaring is super. Na het failliet gaan van woondome Almere zijn we uitstekend geholpen door Anjo Schuil. Hij heeft de tijd en de moeite genomen om voor ons uit te.zoeken waar we recht op...Onze ervaring is super. Na het failliet gaan van woondome Almere zijn we uitstekend geholpen door Anjo Schuil. Hij heeft de tijd en de moeite genomen om voor ons uit te.zoeken waar we recht op hebben en wat we konden doen. Mede door zijn advies en de goede service zijn we die week erop terug gegaan en hebben onze benodigdheden gekocht in deze winkel. Waar we wederom heel vriendelijk zijn geholpen door mej. De Haas. Héérlijk en fijn om zo geholpen.te worden. Met vriendelijke groeten E. van Mourik
Vriendelijke en deskundige medewerkster.
Zeer prettig winkel en vriendelijke medewerkers
Ik heb bij Woonrijk Langedijk al meerdere malen meubels gekocht. Mijn ervaring is dat je hier goed geholpen wordt. Het personeel is klantvriendelijk en ze geven je goed advies. Verder vind ik de...Ik heb bij Woonrijk Langedijk al meerdere malen meubels gekocht. Mijn ervaring is dat je hier goed geholpen wordt. Het personeel is klantvriendelijk en ze geven je goed advies. Verder vind ik de service prima. Woonrijk Langedijk is zeker aan te bevelen.
R. Roodzant
Ik kom graag bij Woonrijk om te kijken/kopen naar meubelen. Er is een prettige sfeer en je wordt prima en beleefd te woord gestaan.
Ervaring is heel goef
Goed, zeer behulpzaam, inspirerend en bekwaam personeel.
Het was een hele positieve ervaring. Wij zijn een paar keer terug geweest om onze nieuwe aankoop te bekijken. Alle keren was de verkoopster blij dat ze ons zag en gaf ons de informatie die we wilde...Het was een hele positieve ervaring. Wij zijn een paar keer terug geweest om onze nieuwe aankoop te bekijken. Alle keren was de verkoopster blij dat ze ons zag en gaf ons de informatie die we wilde weten. Ze was niet opdringerig maar als we haar nodig hadden stond ze paraat!
Annelies
Ben in het verleden ook al eens bij dit bedrijf langs geweest, zodoende deze voor de tweede maal bezocht
Al jarenlang een prima winkel waar kwaliteit producten verkocht worden. Goede service en klantvriendelijk.