Je komt er binnen en de wordt hartelijk ontvangen door het personeel ze vragen of je geholpen wil worden zo niet dan kun je in alle rust door de zaak heen lopen. De kwaliteit van de meubels...Je komt er binnen en de wordt hartelijk ontvangen door het personeel ze vragen of je geholpen wil worden zo niet dan kun je in alle rust door de zaak heen lopen. De kwaliteit van de meubels zijn uitstekend en als je er eerder wat gekocht heb kom je weer terug . Ik heb het wel anders mee gemaak in andere zaken
Bruno Commandeur
Wij zijn op een prettige, enthousiaste en deskundige wijze geholpen.
Fam. K.A. Wijtman
Zeer vriendelijk geholpen zonder opdringerig te zijn.
De medewerker heeft ons heel vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Erg hartelijk dat wij tijdens het uitzoeken van de juiste stof voor de fauteuils, koffie/thee kregen aangeboden.
BC Bakker
De ontvangst en daarop volgende gesprek heeft in een prettige sfeer plaatsgevonden. Een eind oordeel kan natuurlijk pas worden gegeven als e.e.a. volgens afspraak is geleverd.
Goed!
We zijn prettig geholpen
C.Hollander
Fijne winkel om meubels te kopen, kundige en vriendelijke verkopers en service-afdeling.
j.n.c.
Zeer prettig geholpen door Stan, nam alle tijd voor ons.
Leuk en goed geholpen, goede kennis, fijn personeel, persoonlijk