We zijn correct , geduldig en beleefd geholpen. Ook heel vrij in keuze gelaten. Ook na meerdere keren terug te komen.
Nvt
Vriendelijkk en deskundige verkoopmedewerkers. Duidelijke uitleg bij vragen. Veel te hoge bezorgkosten. Dit is meestal zelf niet te doen.
de Jong
Ontvangst bij de receptie was aller vriendelijkst. Goed door verwezen waarvoor wij kwamen n.l. een wandmeubel van Hulsta. Verkoopster heeft ons duidelijk, correct en snel geholpen met het afhandelen...Ontvangst bij de receptie was aller vriendelijkst. Goed door verwezen waarvoor wij kwamen n.l. een wandmeubel van Hulsta. Verkoopster heeft ons duidelijk, correct en snel geholpen met het afhandelen van onze aankoop.
C. Ouweltjes
Wij hebben een bank gekocht, en zijn netjes geholpen
Alleen bestelling geplaatst. Levertijd 3 maanden. Moet nog afgeleverd worden. Er is dus geen ervaring met dit bedrijf.
Jong
We zijn prima geholpen en geadviseerd
J. de Graaf
De voorlichting en behandeling was uitstekend . Ik moet de bestelling nog krijgen.