Goede informatie, doch niet teruggebeld n.a.v. een advertentieartikel wat niet aanwezig was in de winkel.
Molenaar
Plezierig en vakkundig geholpen . Veel aandacht ivm. lichte lichamelijke problemen. Er wordt (is) mee gedacht. Correcte levering. Ben blij met het geheel.
Keurig en correct. Alle afspraken netjes nagekomen en duidelijke informatie. En nog een leuk kadootje bij de aflevering toe; erg attent!
De rubber doppen onder de hocker van mijn Stressless stoel waren versleten. De servicedienst heeft er kosteloos nieuwe ondergezet . Graag wil ik mijn complimenten maken over de manier waar op...De rubber doppen onder de hocker van mijn Stressless stoel waren versleten. De servicedienst heeft er kosteloos nieuwe ondergezet . Graag wil ik mijn complimenten maken over de manier waar op dit afgehandeld is. Ik kan weer volop genieten van mijn ideale stoel met hocker. Mijn dank. Ineke uit Heerhugowaard
Souad Belhossain
Zeer zeker goede ervaring met dit bedrijf geen slechte ervaring.
Ik kwam na een niet zo prettig geholpen te zijn in een keukenraam in boek op langedijk terecht bij binnenkomst keken we heel verbaasd zó n grote zaak niet daar verwacht. Na heel fijn...Ik kwam na een niet zo prettig geholpen te zijn in een keukenraam in boek op langedijk terecht bij binnenkomst keken we heel verbaasd zó n grote zaak niet daar verwacht. Na heel fijn geholpen te zijn in de keukenafding op een heel prettige manier ook nog even verder gekeken wat zeer uitnodigend was.
P.J.Rijkens
We Zijn prima ingelicht door een uwer verkopers en zijn ook tot koop overgegaan van twee stoelen en een tweezitsbank,maar een eindoordeel kan ik nog niet geven daar er nog niets is geleverd.
Martina Stoop
Prima voorgelicht over aankoop elektrisch boxspring. Netjes bezorgd door vriendelijk personeel, ze stonden op tijd voor de deur met een bosje chocolade bloemen. Wat zeer attent was! Klein minpuntje...Prima voorgelicht over aankoop elektrisch boxspring. Netjes bezorgd door vriendelijk personeel, ze stonden op tijd voor de deur met een bosje chocolade bloemen. Wat zeer attent was! Klein minpuntje was dat ik zowel beneden als op mijn overloop twee krassen heb overgehouden op mijn laminaatvloer. Kon dit niet meteen melden ivm dat wij op vakantie gingen. Vriendelijke groet, martina Stoop
Celine
Woon gedeelte zeer goed. De opgeleverde keuken appartuur van mijn keuken laat na enige weken van gebruik wel wat te wensen over