Monique Wigchert

We zijn zo ongelofelijk vriendelijk geholpen door een lieve medewerkster. Bij binnenkomst ontzettend vriendelijk welkom geheten. En ze zei als we hulp nodig hadden, dat we altijd kunnen vragen. En... We zijn zo ongelofelijk vriendelijk geholpen door een lieve medewerkster. Bij binnenkomst ontzettend vriendelijk welkom geheten. En ze zei als we hulp nodig hadden, dat we altijd kunnen vragen. En daarna liet ze ons lekker onze eigen gang gaan. Dat vinden wij zelf erg prettig. Ze kon onze vragen ook heel goed beantwoorden. En had duidelijk de kennis van wat ze verkoopt. We voelden ons gelijk 'thuis', en zijn ook goed geslaagd voor meubels. 1 dag later ook nog terug geweest met mijn ouders. En weer werden wij zo vriendelijk ontvangen door een andere lieve medewerkster. Ook de medewerkster van de dag tevoren, was er ook weer gezellig. We hadden al diverse winkels bezocht. Maar zo gastvrij en een ongedwongen sfeer, hadden we nog niet eerder meegemaakt. Echt geweldig!

M .Heij

Zeer positief

van Warmerdam

Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg

Carmen bosscher

Vriendelijk en proffesioneel te woord gestaan,en goed advies bij aankoop van mijn nieuwe bank!

Nico Mulders

Heel goed

Maryan Hamstra

Prima geholpen

Danny Blok

Klantvriendelijk, geen agressieve benadering door verkopers, ruime sortering, prettig advies, geen vooruitbetaling gevraagd

R Funcke

Gezellige winkel met diversiteit aan meubelen

Willemijn Quant-Bink

Je wordt er altijd heel erg leuk en goed geholpen! Deze week wordt onze nieuwe tafel geleverd. Ben zo benieuwd! Een warme douche (ook omdat het oud collega's zijn). Hartelijke groeten van Willemijn