Goed en snel geholpen. He al eerder gekocht bij woonrijk en dat is net als nu weer goed bevallen.
Peter
Klantvriendelijk, fijne interactie.
Bart
Heel goed geholpen vind het alleen een beetje duur. Maar klaag niet
Carla Admiraal
Vriendelijk, meedenkende medewerker met verstand van zaken
de Vos
Klantvriendelijk, goede service, 2 keer goed geholpen door Sharon. Mooie producten.
R. de Hoop
Zeer goede klantbediening
Liza
Een goede en professionele voorlichting over het product. Voor de tweede keer heb ik hier een boxspring gekocht omdat ik van de eerste veel plezier heb gehad en het slapen erop was met recht...Een goede en professionele voorlichting over het product. Voor de tweede keer heb ik hier een boxspring gekocht omdat ik van de eerste veel plezier heb gehad en het slapen erop was met recht een cadeau dus ga ik ervan uit dat dit nu ook weer gaat gebeuren. Dus overweegt u een nieuw bed te gaan kopen dan zou ik zeker even bij deze zaak langs gaan . Prijs kwaliteit is zeker aan de orde.
Steijn
Vriendelijk personeel, kundig en vlot. Laten je de ruimte om op gemak rond te kijken en kunt ze makkelijk aanspreken als je vragen hebt.
De Boer
Wij hebben een paar weken terug een bank gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de service die we hebben gekregen. Wij kijken uit naar onze nieuwe bank.