Prima, verkoopster met product ervaring en inzicht in maatvoering. Komt afspraken na en zeer prettig geholpen.
Danielle
Haijo Kampinga
Op zich prima. We hebben een eetkamertafel gekocht en zijn hierbij prima geholpen. Positief was het eerste telefonische gesprek met een van de medewerkers, de video afspraak en het feit dat we bij...Op zich prima. We hebben een eetkamertafel gekocht en zijn hierbij prima geholpen. Positief was het eerste telefonische gesprek met een van de medewerkers, de video afspraak en het feit dat we bij Woonrijk een afspraak konden krijgen om de tafels te zien - en we zo hebben kunnen vinden wat we zochten. Hierbij was het fijn dat de verkoopster/ leverancier flexibel waren in de maatvoering (omdat we een maat nodig hadden die niet in het standaard assortiment van het merk zat). Wat nog beter kan is (a) Betere/ snellere communicatie via de email. Zo hadden we bijvoorbeeld woensdag een bestelling gestuurd maar hebben daar zelf de week erna achteraan moeten bellen voor de order bevestiging. Ook is het beter om na akkoord nog even een bedankje te sturen. (b) Begeleiding door stagiaire. Bij ons bezoek liep een stagiaire mee. Wat op zich natuurlijk heel goed is, maar leg dit wat duidelijker uit en geef haar een rol. Door alleen maar (letterlijk) meelopen zonder dat we weten waarom leert niemand wat.
Anke Vreeburg
Keurige service
Bart Drost Vioolbouw
Een uitgebreide showroom met genoeg keus maar vooral de toewijding van de mensen die gedreven en vakkundig advies geven en tenslotte ook op een prettige en efficiënte manier de verkoop doen, is...Een uitgebreide showroom met genoeg keus maar vooral de toewijding van de mensen die gedreven en vakkundig advies geven en tenslotte ook op een prettige en efficiënte manier de verkoop doen, is bijzonder te noemen. De aardige en innemende dame die ons hielp had behalve de hierboven genoemde kwaliteiten royaal in huis waarbij ze op een subtiele manier haar warme menselijke kant wist te verweven in het zaken doen. Dat maakte het voor ons meer dan aangenaam. Een buitengewoon aspect van klantgericht bezig zijn. De levering van de goederen zien wij met alle vertrouwen graag tegemoet.
Tiny Jonker
Fijn geholpen door Denice en ze dacht met ons mee. Ze heeft kennis van zaken en dat voelt heel goed.
Voogd
Enthousiast, deskundigheid en een goede service
Willemijn Quant-Bink
Super bedrijf!
Gordon Sheehan
Eerder hier tot volle tevredenheid al aankopen gedaan. Veel aanbod mooie meubels, goede kwaliteit en bekwaam en vriendelijk personeel.