Fam. P. Overtoom

Goede service

R. Los

Heel fijn en prettig geholpen door Stan.

A. Groen - van Zelm

We werden vriendelijk en kundig geholpen en er is veel keus.

J. Schotten

Ontzetten fijn en vriendelijk geholpen.

Wim

De levering werd niet een dag later gedaan zoals u antwoord, de levering is op die dag gebeurd, maar veel te vroeg, waardoor ik de voorbereidende werkzaamheden niet kon doen en ik met een hoop... De levering werd niet een dag later gedaan zoals u antwoord, de levering is op die dag gebeurd, maar veel te vroeg, waardoor ik de voorbereidende werkzaamheden niet kon doen en ik met een hoop rotzooi zat, wat niet nodig was. En ik was wél telefonisch bereikbaar en heb jullie zelfs aan de telefoon gehad

van der Beek

Onze ervaring is zeer positief! We waren al eerder langs geweest ter oriëntatie en spraken toen met medewerker Stan. Hij adviseerde ons goed over de meubelset die we op het oog hadden en bood ons... Onze ervaring is zeer positief! We waren al eerder langs geweest ter oriëntatie en spraken toen met medewerker Stan. Hij adviseerde ons goed over de meubelset die we op het oog hadden en bood ons aan showroommodel stoelen apart te zetten zodat we hier goed over na konden denken.

Een week later zijn we terug gegaan en hebben onze helen inboedel voor de beneden verdieping besteld! Bij Stan, want die hielp zo goed!

Wij kijken nu al uit naar het eindresultaat in onze woonkamer!

Berty de waard

Zeer tevreden over hoe ik geholpen ben

Ruud

Prima, ruime keuze en goed advies

Mesman

Prima en vriendelijk geholpen

Wim

Verkoop is goed en netjes, maar afspraken komen ze niet na, verkeerde spullen geleverd, weggestuurd worden met een leugen, nog langer wachten op een levering. 7000 euro aan spullen gekocht, met een... Verkoop is goed en netjes, maar afspraken komen ze niet na, verkeerde spullen geleverd, weggestuurd worden met een leugen, nog langer wachten op een levering. 7000 euro aan spullen gekocht, met een waardeloze en soms brutale medewerkster aan de telefoon.

Reactie Woonrijk Langedijk:

Beste Meneer,
Beste Meneer,
De levering van een van uw orders heeft helaas een dag later plaats gevonden, wegens het feit dat een bezorger zijn hand had gebroken. Telefonisch was u niet bereikbaar, dit hebben wij u per mail direct doorgegeven. De vertraagde tafel hebben wij opgelost met een leentafel. Uiteraard staan wij samen met onze service afdeling klaar voor u en voor al uw mogelijke verbeterpunten.