Prima geholpen door Jos Bot. Een hele goede uitleg gekregen over de keuze mogelijkheden van de betreffende bank. Rustig, de tijdnemend. Absoluut geen indruk gekregen dat het product verkocht moest...Prima geholpen door Jos Bot. Een hele goede uitleg gekregen over de keuze mogelijkheden van de betreffende bank. Rustig, de tijdnemend. Absoluut geen indruk gekregen dat het product verkocht moest worden. Wanneer besloten werd de bank aan te schaffen een duidelijke uitleg over de kleine regeltjes en het laten onderhouden van de bank.
W.A. Harmsen
Vriendelijk niet opdringerig personeel, bezorging van onze bank was perfect, ook de bezorgers waren vriendelijk en deskundig. Wat erg leuk was, was de kleine verassing die door de bezorgers...Vriendelijk niet opdringerig personeel, bezorging van onze bank was perfect, ook de bezorgers waren vriendelijk en deskundig. Wat erg leuk was, was de kleine verassing die door de bezorgers gegeven werden.
Dominique
Goede service, weten waar ze het over hebben. Ruime keuze
I. Oudheusden
Prima sfeer in de winkel, uitgebreid assortiment, professionele medewerkers, uitstekende afspraken en service
J. Valkering
We werden prettig geholpen
J.J.J. Baars
Al vele jaren kopen wij voor onze woninginrichting bij Woonrijk. De vriendelijke en bekwame verkopers maken het winkelen bij Woonrijk tot een prettige bezigheid. De kwaliteit van het gebodene is...Al vele jaren kopen wij voor onze woninginrichting bij Woonrijk. De vriendelijke en bekwame verkopers maken het winkelen bij Woonrijk tot een prettige bezigheid. De kwaliteit van het gebodene is heel vaak zeer goed.
V. van Gessel
Breed assortiment in woninginrichting
Volkers
Prima service en erg klantvriendelijk. Ze denken met je mee en hebben geduld. Wij als klanten hebben nooit de druk gevoeld iets te moeten kopen, als we er nog even over wilden nadenken, was dat ook...Prima service en erg klantvriendelijk. Ze denken met je mee en hebben geduld. Wij als klanten hebben nooit de druk gevoeld iets te moeten kopen, als we er nog even over wilden nadenken, was dat ook goed en werden we net zo vriendelijk geholpen!
Johan Lenis
We hadden een afspraak gemaakt voor interieuradvies en zijn zeer goed geholpen. Tekening was klaar bij aankomst en goed advies over wat wel en niet te doen. Geslaagd voor een nieuwe tafel,...We hadden een afspraak gemaakt voor interieuradvies en zijn zeer goed geholpen. Tekening was klaar bij aankomst en goed advies over wat wel en niet te doen. Geslaagd voor een nieuwe tafel, eettafelbank en nieuwe bank voor de woonkamer.