Goed geholpen met aankoop van nieuw bankstel en vloerkleed. Ze nemen de tijd voor je met het intekenen van de meubels, denken mee en geven goed onderhoudadvies.
Positief. Goed geholpen/geadviseerd.
Wouter van Velzen
Zeer goed! Ik had een afspraak gemaakt voor interieur advies. We hadden een kleine 2 uur gesproken met elkaar en een tekening gemaakt van de inrichting. Naast de tekening stelde ze ook veel vragen...Zeer goed! Ik had een afspraak gemaakt voor interieur advies. We hadden een kleine 2 uur gesproken met elkaar en een tekening gemaakt van de inrichting. Naast de tekening stelde ze ook veel vragen over mijn interesse om zo te bepalen welke style/kleur ik leuk vind. Uiteindelijk stelde zijn een serie voor die mij ook meteen goed aanvoelde! Paar dagen na dit gesprek heb ik die dressoir en tv meubel besteld!
Prettig
Benadering van de klant prima, uitleg van fabrikaat vriendelijk, rustig en met kennis.
Klantvriendelijk en authentiek
We werden vriendelijk geholpen. Personeel is niet opdringerig en kleurstalen konden we meekrijgen om thuis te kijken wat bij de rest van interieur paste. Top! Tevens goed advies over te kiezen...We werden vriendelijk geholpen. Personeel is niet opdringerig en kleurstalen konden we meekrijgen om thuis te kijken wat bij de rest van interieur paste. Top! Tevens goed advies over te kiezen materialen en vorm van meubel.