D. Bakker

We hebben gebruik gemaakt van de knop om een medewerker op de desbetreffende afdeling te vragen, dit werkte prima, vonden wij.

Prima duidelijke uitleg 3 keer terug geweest omdat we twijfelde over de maten kleuren enz de dame adviseerde ons om het toch nog een keer na te meten als we twijfelde dus top

Spruijt

Prima advies en aandacht ,afspraken helder op papier ,pretige sfeer ,

Harry Horsten

We werden heel erg leuk en plezierig ontvangen. Kregen een zeer deskundig advies. Helaas had de mevr. die ons hielp per ongelukt een foutje gemaakt bij het noteren van de bestelling. Hierdoor viel... We werden heel erg leuk en plezierig ontvangen. Kregen een zeer deskundig advies. Helaas had de mevr. die ons hielp per ongelukt een foutje gemaakt bij het noteren van de bestelling. Hierdoor viel het totaalbedrag hoger uit dan oorspronkelijk was aangegeven. Dit is later alsnog keurig netjes afgehandeld.
Hopelijk is het zitcomfort en het uiterlijk van de bank net zo goed en mooi als in de showroom. Daarom op dit moment een notering van 4 sterren. Update volgt, zodra we de bank hebben.

Marinka Smit

Prettige ruim opgezette winkel met veel keus. Personeel laat je vrij om rustig zelf te winkelen en is beschikbaar voor deskundig advies.

Stefan Kuijt

Hele nette service, niet opdringerig en goed behandeld.

Wij zijn heel leuk en spontaan geholpen door Melanie die nog maar sinds Februari werkzaam is bij Woonrijk . Voor de zomer waren wij al aan het oriënteren en zijn toen geholpen door Chantal.... Wij zijn heel leuk en spontaan geholpen door Melanie die nog maar sinds Februari werkzaam is bij Woonrijk . Voor de zomer waren wij al aan het oriënteren en zijn toen geholpen door Chantal. Uiteindelijk afgelopen vrijdag de knop doorgehakt bij Melanie.

Hein van der Velden

Prima bedrijf, goed geholpen

Prima gegaan. Vlot en vakkundig.

klant

....veel keuze. goed advies